keskiviikko 30. tammikuuta 2013

Loskakakkaa taivaan täydeltä

Kun ulkona näyttää tältä jurppii ajatuskin illalla odottavasta valmennuskurssista. Matkaa koululle ei ole kuin 2 kilometriä, mutta tällä hetkellä oksettaa ajatus koko ulosmenosta. Taivaalta tulee litimärkää räntää niin tiheästi, ettei ikkunasta meinaa nähdä... Toivottavasti sää asettuu edes vähän ennen neljää.

Onneksi minulla on joululomalla Kuopion H&M:ltä ostetut alennuskaunokaiset, jotka sujauttaa jalkaan loskamoskaan astellessa. Katselin kumppareita jo aiemmin, mutta hylkäsin ne, koska alkuperäinen hinta 25e oli minusta liikaa H&M:n kumppareista. Alessa kengät kävelivät vastaan kuitenkin hintaan 10e ja pienen arpomisen jälkeen saappaat lähtivät matkaani. Katumusta en ole kokenut, vaan päinvastoin olen kumppareihini aivan hullaantunut! <3
Eilinen PHA-tunti oli raskas, mutta hyvällä tavalla :) Ideana tunnissa on yhdistää lihaskunto- ja syketreeni tekemällä harjoituksista pikku sarjoja, joissa syke- ja lihasosuudet vaihtelevat. Loppujen lopuksi lihastreeni siis aloitetaan aivan hapoilla sykepomppimisen jälkeen ja toisaalta lihastreenistä siirrytään suoraan lihakset täristen sykeosuuteen :D Illalla olo oli kuitenkin taas aivan mahtava ja olin valtavan ylpeä, että olin lähtenyt jumppaan. Tänään taitaa tulla lepopäivä, koska luulen, ettei mikään motivaatiopuuska riitä lenkittämään minua tuolla räntämyrskyssä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti