perjantai 22. maaliskuuta 2013

Bile-eläimen paardiputki

Otsikko ehkä hieman liioittelee, mutta minulle kaksi päivää edes jonkinasteista juhlimista on nykyään saavutus. Hih.. Opiskelijavappua odotellessa...

Eilen valmennuskurssin jälkeen olivat siis Jäänsärkijäbileiden etkot yhden bilsakaverin luona ja sieltä matka jatkui keskustaan Lynin jonoon toteamaan, että jonot ovat järkyttävän ylivoimaisen pitkät. Päätimme porukan yhteisratkaisulla luopua haalarimerkistä ja vaihtokauppana pitää paleltuneet varpaamme (ulkona on öisin/iltaisin jäätävän kylmä!) kiinni muussa ruumiissamme ja siksi siirryimme jonosta kesken kaiken Red hot chilisiin nauttimaan kirpeää ämpäriä. Myöhemmin kyllä marssimme ilman jonoja Vegasiin tanssimaan ja ilta oli oikein riemukas. Oli ihana nähdä suuremmissa määrin bilsalaisia, koska kun en ole nyt keväkaudella yliopistolla pyörinyt, on jäänyt tuttujen näkeminenkin vähemmälle. Kotiin rantauduin puolen kolmen maissa ja liian vähäisten unien takia lukeminen meinasi tänään tökkiä, mikä aiheutti pienen pientä morkkista, josta onneksi pääsin yli kertaamalla aivottomasti aineiden ja ionien kemiallisia kaavoja.

Tänään vuorossa olivat kasaribileet ja taas Lynissä. Etkoilin sosionomien mukana erään Jarkon kaverin luona ja oli oikein kivaa. Päätin tänään olla laittamatta haalareita, koska bileiden facebook-tapahtuman pukukoodi oli epäselvä (olisinko ainut koko bileissä haalareissa?) ja toisaalta olin menossa etkoilemaan tuoreiden sosionomien kanssa, joilla ei vielä ole haalareita (=olisin etkoillakin ainut, jolla on haalarit.) Siispä päälle kirkkaat siniset housut ja uusi Matkus-reissullla ostettu toppi. Olen nyt erittäin tyytyväinen, että tulin ostaneeksi tuon topin, vaikka ostohetkellä olin vähän kahden vaiheilla, kun tunnen itseni yleensä hihattomissa kehonrakentajaksi, jonka hartiat ovat kuin ladonovi. Nyt en kuitenkaan meinaa malttaa odottaa kesää, että pääsen käyttäämään toppia ulkonakin. Kuvat tyylikkäästi baarin vessasta. Jep olen kaksikymppinen....Ja haah! Keksinpä tuollekin korulle käyttöä varmaan valehtelematta kymmenen vuotta ostohetkestä. Pikkutyttönä tuohon aikanaan Lindexillä ihastuin ja ostin, mutta nyt vasta keksin kivan asun, johon yhdistää. Joko olin hyvin kaukaa viisas tai erittäin typerä ostahimokas kuluttaja.

Tämä päivän bileet päättyivät yllättäen suhteellisen aikaisin (noin vartti siitä, kun marssimme baariin sisään), kun poket antoivat lähtökehotuksen taskumatin takia. Siispä kotona jo yhdeltätoista ja huomenna saa herätä virkeänä opiskelemaan! Ei onneksi harmita tippaakaan, koska eilinen painoi sekä fyysisesti, että henkisesti huonon lukupäivän takia. Lisäksi tänään näytti olevan melko vähän ihmisiä liikenteessä, ainakin eiliseen verrattuna.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti