perjantai 12. huhtikuuta 2013

Kevätrimpuilua

Eilisen asukuvat vähän viivellä. Jalassa korkeavyötäröiset vaaleanpunaiset shortsit ja lörttänä Ginan paita. Tuo huivi on minusta oikea kevätpläjäys. Tai oikeastaan nimenomaan antipläjäys, koska sävyiltään se on on niin herkkä. Juuri niin hennonvärinen kuin kevään ensimmäisten kukkasten voi kuvitellakin olevan. Hassua miten tuntuu, ettei päässä muuta liikukaan kuin kevät ja tuleva kesä. Kaikki tuntuu päässäni linkittyvän aurinkoon, kukkiin, valoon ja lämpöön. Vaatteita valitessakin joudun miettimään, mitä kevät pukisi, koska pelkään pelottavani auringon pois pukeutumalla liian synkästi :)

Tuo tunnelin tolppaan taiteiltu sydän kiinnitti eilen kotimatkalla huomioni. En tiedä, onko se ollut siinä koko minun Turku-elämäni vai onko jälki aivan tuore, mutta iltaani se silti sykähdytti. Söpöä nähdä jotain noin hempeää harmaassa tunnelissa.

Löysin eilen Citymarketista tulevan kesän ballerinat. Tennarit ja ballerinat ovat molemmat kenkiä, jotka joudun joka kevät ostamaan uusiksi, kun edellisen kesän kengät on kävelty hajalle. Toisaalta olen ylpeä, että kenkiä tulee käytettyä ja toisaalta harmittaa, kun joka vuosi täytyy etsiä uudet. Viime kesän kävelin kukertavilla neitiballerinoilla, mutta tänä vuonna palasin itselleni tutummalle linjalle. Tykkään kenkien maanläheisestä värityksestä ja osaan helposti nähdä tossut eri vaatteiden parina.Illalla ohjelmassa oli Vapunaloitusbileet ja kokeilin pitkästä aikaa aivan selvänä juhlimista. Illan etkojuomana lipitin tölkin Fostersin uutta sitruunalimppari-olut -mixiä. Prosentteja juomassa oli kaksi eikä oluen mausta (kenties onneksi) tietoakaan. Hiukan simamainen maku minusta, mutta tietysti saatoin olla vain vappufiiliksissä. Mysteeriksi jäi saako olutpohjaisen limpparin kanssa käyttää jääpaloja.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti