lauantai 6. huhtikuuta 2013

Kirpparimatka

Tykkää kirppistellä, mutta Turku on tehnyt siitä vaikeaa. Kuopiossa on kaksi toimivaa kirpparia: citypörssi aivan keskustassa ja SPR:n kontti melko lähellä kotiani. Citypörssi on aivan nappipaikalla kaupungintalon takana niin, että sinne voi piipahtaa vaikka kaveria odotellessa tai muun puuhan puutteessa. Toisin Turussa. Kai. Länsikeskuksesta ja Manhattanilta löytyy molemmista isot itsepalvelukirpparit, mutta keskusta on ainakin pikagooglauksella tyhjää aluetta lukuunottamatta UFF:in kirppareita. Mutta en vielä tee täystyrmäystä, täytyy tutkia asiaa tarkemmin.

Tällä hetkellä olen kuitenkin tietoinen vain Länsikeskuksen ja Manhattanin kirppareista, jotka molemmat sijaitsevat monen kilometrin päässä keskustasta. Jäähyväiset siis pikaisille kierroksille muun keskustakiertelyn ohessa... Sen sijaan kaukaisemmille kirppareille täytyy lähteä päiväretki-meiningillä hyvät kengät jalassa ja vesipullo laukussa. Kilometrejä kertyi tänäänkin aivan vahingossa kymmenen, kun patikoimme Manhattanille ja takaisin.


Pääsinpä tänään ulkoiluttamaan tennareitakin ekaa kertaa! Olen vahtinut katujen kuivuutta ja hiekkamääriä koko viikon ja tänään totesin, että on tullut aika. Aika laittaa tennarit jalkaan. Ja kyllähän se herkulta tuntui :) Kesä!

Reissu kirpparille ei onneksi ollut turha, vaikka alkuun vaatteiden laatu huolestutti. Vastaan tuli rivitolkulla vain kuluneita henkkamaukan toppeja ja olkatopattuja palikkajakkuja.Alkuun pikkusälää: Torey Haydenin kirja, Apulannan levy, feikkilasit ja viime elokuun Olivia. Nahkatakki on vähän ylläriveto, joka vain käveli vastaan. Olin kevään aikana vähän syttynyt idealle nahkatakista, mutta en uskonut sen päätyvän ostoslistalle vielä vuoteen. Nyt Vilan takki kuitenkin tarttui mukaan seitsemällä eurolla. Viimeisenä oleva mekko onkin kiinnostava. Nahkatakin tapaan se on vähän mukavuusalueen ulkopuolella, mutta silti olen siitä innoissani. Mekko on luonnonvaalea, läpikuultava, selästä pitsinen ja helmaltaan takapitkä. Ainut ongelma tällä hetkellä on mekon alle puettavat alusvaatteet, kun kevyestä kankaasta kaikki näkyy läpi. Täytyy ehkä ommella helmaan lisäkangas tai keksi joku muu alushameratkaisu.


Siinä mekko edestä ja takaa. Tykkään erityisesti helman mallista ja olenkin jonkin aikaa himoinnut takaa pidemmällä helmalla varustettua mekkoa ta hametta.

Minä ostin mustat asustelasit. Ette ikinä arvaa mitä Jarkko osti? :D


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti