keskiviikko 3. huhtikuuta 2013

Pöytä on varattu neljäksi.

Kun kuulet nämä sanat, tiedät, että on tulossa hyvä päivä. Ja kun saat sanojen mukana punaisen ruusun, tiedät, että päivästä on tulossa erittäin hyvä :)


Jarkko oli siis järkännyt ylläritreffit ja parturista tulleessaan toi minulle ruusun ja kutsui ulos syömään. Trattoria romana on italialaistyylinen ravintola Hämeentiellä. Olin syksyllä joskus maininnut, että paikka näyttää kivalta ja sen ohi kävellessä tuoksuu aina hyvältä. Seinilläkin on näköjään ollut korvat, ja tänään pikku hämäyskävelyn jälkeen treffiravintolaksemme paljastui Trattoria.Paikka on yleensä aina täynnä, mutta me olimme ajoissa liikenteessä, joten saimme syödä ja treffailla aivan rauhassa.

Osa ruokalistasta oli luettavista perinteisestä paperimenusta, mutta osa ruuista täytyi bongata seinillä roikkuvista liitutauluista. Tarjolla oli monipuolisesti erilaisia pastoja ja pizzoja italialaiseen tyyliin, mutta myös kokolihaa ja salaatteja. Me päädyimme molemmat pastaan: jotain veikeännimistä kinkkua ja valkosipulia tomaatti-chilikastikkeessa ja päällä paljon parmesaania. Namm...


Ruoka oli todella hyvää ja annos oli minun mahalleni täydellisen kokoinen. Syödessä toivoin vain, ettei annos ikinä loppuisi.

Ruokailun jälkeen pyörähdimme vielä keskustan kautta ja minä löysin ne! Suht halvat tennarini! Anttila myi tarjouksella tennareita 15 eurolla ja minä tartuin syöttiin. Tarjosin kodin punaoransseille söpöyksille. Nyt täytyisi vain malttaa olla käyttämättä tossuja ennen kuin kadut ovat kuivemmassa kunnossa. Helpommin sanottu kuin tehty...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti