sunnuntai 24. marraskuuta 2013

Paluu

Hyydyin blogin kanssa kesällä, vaikka tykkäsin kirjoittamisesta. Kului päivä, kului kaksi, hups kului viikko ja menipä siinä sitten useampi kuukausi. Nyt olen kuitenkin täällä taas!

Eksyin viime viikkoina tenttiin lukua väistellessäni lukemaan muutamaa uutta blogituttavuutta ja tajusin, miten ikävä minulla on kirjoittamista. Bloggausurani tyssäsi kesällä nimenomaan kuvien ottoon, ei niinkään kirjoittamiseen. Vihaan valokuvausta! Olen sen verran surkea valokuvattava, että aina on naama väärässä kulmassa ja silmät eri tasossa tai sitten pää on kunnossa, mutta vaatteet täysin piilossa, kun alakroppa on jotenkin kierosti mutkalla. Lisäksi asujen kuvaamista vaikeuttaa se, että tunnen oloni noloksi pyytäessäni poikaystävää napsaisemaan kuvat. Tämä lähinnä siksi, että valokuvausitsetuntoni on surkea. En tahdo, että kukaan näkee linssin takaa, miten yritän näyttää hyvältä, vaikka todellisuudessa kasvoista hehkuu hurmaavan hymyn sijaan jäätävä irvitys ja tummansivertävät silmäpussit. Täytynee yrittää tsempata tämän suhteen, koska faktahan on se, että itselaukaisijakuvat ovat kamalia. Varsinkin vasten olohuoneen valkoista seinää aina samassa asennossa :D Tunnen mokani, mutta olen huono paikkaamaan niitä.

Pelkäksi tekstiblogiksi en blogiani halua kuitenkaan muuttaa, koska minä pidän vaatteistani ja haluan jakaa niitä muillekin. Vaikka tyylini on melko tavallinen, haluan uskoa, että asuvalinnoissani on jokin jippo, joka saa minut olemaan minä. En seuraa muotia enkä todellakaan tiedä mitään merkkituotteista tai edes H&M:n suunnittelijayhteistöistä, en ole vaatteensa vain kirpparilta löytävä maailmanpelastaja enkä mitään muutakaan erikoista. Mutta se, mitä olen riittäköön.

Hiukan muokkasin ulkoasuakin, mutta koska olen kädetön myös tietokoneiden kanssa, melko simppeleillä kuvioilla mennään. Siispä, paljon tsemppiä minä bloggausuran kakkoskierrokselle!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti