sunnuntai 8. joulukuuta 2013

Sakkaa korvassa ja synttärit myttyyn

Vuorokausi vaihtui ja lukemat muuttuivat. Nimittäin neiti 21-wee nykyisin. Synttäriaamu ei startannut kuitenkaan juhlahumulla vaan pääkopan heittämisellä. Tiukka käännös vasempaan sängyssä, että pääsisin hiukan halailemaan toista ja humps: maailma heittää ympäri kuin hyrrä. Tunnistin saman tien viime kevään uuden tuttavuuden, hyvälaatuisen asentohuimauksen. Moinen aiheutuu sisäkorvan tasapainosta huolehtiviin kaarikäytäviin jumiin jääneestä sakasta, jolloin päätä kallistellessa korvat lähettävät aivoille ristiriitaista viestiä. Seurauksena hyvin vahvaa pyörivää huimausta ja ainakin minulla pahoinvointia. Pyöritys on todella rajua. Kuin överihumalassa, mutta kaikki aistinsolut täydessä terässä niin, että varmasti koet jokaisen pyörivän sekunnin täysillä. Todellinenkaan synttäribailaaja tuskin haluaa aloittaa juhla-aamuaan kaatokännifiiliksilla.

Ajattelin saavani tilanteen haltuun, koska keväinenkin sakkakasa siirtyi parempaan asemaan muutamissa tunneissa ja illalla päätä sai jo pyöritellä vapaasti. Tällä kertaa olo on kuitenkin koko päivän pysynyt tasaisen ikävänä. Pää ikäänkuin kelluun selkärangan jatkeena ja varon visusti kääntelemästä päätä kohti olkapäitä. Siispä pää nököttää kuin niskatuella tuettuna. Huono olo onneksi on kadonnut pään varomisen myötä. Aamulla olo äityi niin ikäväksi, että jouduin käydä ottamassa lähempää kontaktia vessanpöntön kanssa.

Surullisinta koko sotkussa on ajoitus. Jos täytän kerran vuodessa lisää vuosia, voisi sisäkorvakin kunnioittaa tätä hetkeä hallitsemalla sakkansa. Tämän sunnuntain oli tarkoitus olla täynnä kivaa synttäriyllätystä lahjana Jarkolta, mutta nyt koko päivä on mennyt sohvalla päätä tunnustellessa.Tänään pystyimme suunnitelluista juhlallisuuksista nauttimaan ainoastaan herkullisen sushilounaan olkkarin lattialla istuen. Kieltäydyn kuitenkin alistumasta elämään korvani ehdoilla. Siispä ihanan synttäriyllätyksen muut osat siirretään tulevaan ajankohtaan, jolloin korvakin on oppinut käyttäytymään.

Siihen asti nautin pehmeästä sohvasta ja kiltistä asuinkumppanista, joka jaksaa viihdyttää synttärisankaria seurallaan ja suklaalla. En valita tästäkään <3 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti