lauantai 7. kesäkuuta 2014

Kesäpippelit piiloon

Jos monta minua miellyttävää asiaa voidaan lykätä samaan pakettiin, niin tässä paketissa on aikamoisen monta sellaista. Säännöllisyyttä ja rutiineja rakastava nainen kaipaa kesäänsä jotain, mitä odottaa, ja sitäkin tämä on. Rutiinien lisäksi nuori viriili nainen lämpenee myös kuumalle ruskeasilmäiselle (turkulaiselle!!) miehelle, olkoonkin, että nuorukainen on iältään vasta lakirajojen kynnyksellä, mitä vihjailemiini syntisiin puuhiin tulee. Tehdään tämä siis julkiseksi jo aivan postauksen alussa: minä <3 Robin. Ja huomio huomio sydän on iso, mutta silleen terveellä tavalla, ei sellaisella liian lapsirakkaalla tavalla, mikä olisi kuvottavaa... Kun tuollainen söpis laitetaan vielä laulamaan toista rakkauttani, olen iloineniloineniloineniloinen! 

Ihana ruskeasilmäinen (turkulainen!!) nuorimies CHECK!, iloinen kesäbiisi CHECK!, piilovalistusta meille typerille seksitauteja kuhiseville nuorille CHECK! ja YleX:n kultainen läsnäolo CHECK! Ahhhh....


Tehdään siis julkiseksi myös rakkausuhteeni YleX:ään ja sen ja SPR:n yhteistyössä tuottamiin kesäkumibiiseihin. Joka vuosi kesän alussa mällätään ulos uusi pienesti (tai isommin...) seksuaalissävytteinen kesärallatus, joka kannustaa käyttämään kondomia kesän villeissä festari- ja kesäyöseikkailuissa. Minä rakastan iloisia lauluja ja erityisesti kesäaikaan halajan kuulla jatkuvalla syötöllä kaiken maailman turhia rimputuksia. Mitä turhempaa ja sanoituksiltaan hömpempää, sitä parempaa. Korviini uppoaa siis tehokkaasti Justimukset, Vadelmaveneet, Brädit ja ylipäätään kaikki biisit, jotka markkinoidaan sloganilla kesäbiisi. Kesäkumibiiseissä etuna on vielä piiloterveysvalistus, mikä tietysti on tulevan terveydenhuollon ammattilaisen mielestä hauskaa. Ilonen mieli biisistä ja korvien väliin pieni siemen itämään muistuttamaan kumin käytöstä. Kaikki voittavat ja terveydenhuollon menot laskevat kohinalla. (Not.)

Tänä vuonna on kuitenkin kohistu kumikarjun nuoresta iästä. Tämä kyllä kannustaa nuoria nyt ryhtymään seksipuuhiin! Eihän tuon ikäisien kuulu tähän aikuisten maailmaan vielä astua, ihan lapsia vielä ovat! No eikö siihen nyt olisi jonkun vanhemman voinut ottaa laulamaan tuollaisesta.... Taas joudun taputtamaan YleX:ää päälaelle ja kehumaan loistavasta artistivalinnasta juuri tässä hetkessä, tänä keväänä/kesänä, kun lööpit huutavat, miten kaupan täti ei suostu myymään kortsuja alaikäiselle. Olen itsekin sitä mieltä, että 15-vuotiaana aloitetusta seksielämästä ei saa revittyä yhtä paljon irti kuin malttamalla kasvaa pari vuotta lisää, mutta minun ajatukseni ja mielipiteeni eivät onneksi pyöritä tätä maata. Me elämme maailmassa, jossa osa 15-vuotiaista on jo kokeneita seksipetoja ja yhä nuoremmat ottavat ensiaskeleitaan rakkauden leikkien maailmaan. Haluammeko lisäksi maailman, jossa teiniäitejä alkaa tupsahdella kuin sieniä sateella ja klamydiasta kärsivät isäehdokkaat saattelevat yhden yön kännisekoilutyttöjään aborttiklinikalle? Sen ohella, että nuoria valistetaan ekojen kertojen henkisestä arvosta on äärimmäisen tärkeää valistaa myös kondomin käytöstä, minkä Suomen koulujärjestelmä hoitaakin minusta aivan mallikkaasti. Itselleni ei jäänyt ainakaan yhtään epäselväksi, mikä kortsun tehtävä on kahden ihmisen eritteidenvaihdon aikana.
Sen sijaan sapiskaa tulee antaa kaupoille, jos rohkeutta keränneet valistuneet nuoret kehotetaan tyhjin käsin ulos kaupasta kasvamaan. No meneväthän ne kasvamaan, mutta todennäköisesti toteuttavat kasvumatkallaan makuuhuoneen puolella aivan samat suunnitelmat, mitkä mielessä olivat ennen shoppailureissua. Erona vain, että tällä kertaa pikkukaverin kumihuppu puuttuu. Mitalit noille rohkeille sankareille olisi pitänyt antaa eikä näyttää ovea! Vielä huomautan myöskin, että jokainen kondomin ostaja ei välttämättä ole kiikuttamassa kumia kotiin, jossa kiihkeä kissa jo kurisee vällyjen välissä odottamassa, vaan nuorilla on vielä puhdasta uteliaisuutta tutkia ja ihmetellä, mikä onkin loistavaa ja hurraa-huutojen arvoista. Siispä hurraa Robin! Hurraa Kesärenkaat! Hurraa nuoret ihmiset! Hurraa YleX ja SPR! Ja hurraa kumiset kaverimme! Jotta maailma olisi terveempi ja vähemmän vahinkovauvainen! :)

Ps. Oli muuten 200. julkaistu teksti. Hurraa myös sille!

3 kommenttia:

 1. Huippu blogi ja ihan mahtavaa, että joku tarttuu tähän aiheeseen. Kyllähän se on totta, että kaikesta kauhistelusta huolimatta ne viistoistakesäsetkin alkaa jo tutustua toisiinsa ihan läheisissäkin merkeissä ja tietoo tarvii olla jo ennen kokeiluja, eli munkin mielestä Robinin kautta viesti menee perille juurikin oikealle ryhmälle :)

  Terkuin tällä hetkellä seksuaaliterveystyötä Briteissä tekevä tuleva terkkari, joka myöskin on salaa kovin innostunut Robinista :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Huippua et aihe liikuttaa jotakuta muutakin! Mä olin ihan liekeissä, kun kirjotin tätä :D Sulla varmasti iskee vielä lähemmin vasten kasvoja tän aiheen todellisuus, kun oot täsmälleen alan hommissa. Mä pystyn vaan mielikuvittelemaan ja kattelemaan teinien menoa sivusta ihmetellen. Kiitti ihanasta kommentista!

   Poista
 2. Sulle ja muillekin "hieman" lisää kesäbiisejä: eli käy facebook.com/kesabiisit tai twitter.com/kesabiisit

  VastaaPoista