sunnuntai 8. kesäkuuta 2014

Sopii kuin lakki päähän

Aika harvoin olen miesten vaatteista kateellinen, koska yleisesti pidän miesten pukeutumisvaihtoehtoja naisten vastaavia rajoittuneempina, kun poissa pelistä ovat mm. mekot ja hameet, mutta eilen jouduin hiukan harmaantumaan kateudesta. Turussa on Yliopistonkadulla aivan Anttilaa vastapäätä ollut skeittivaatteita myyvä liike, jonka olemassaolon olen kyllä tiedostanut, mutta se ei ole herättänyt minussa minkäänlaista mielenkiintoa. Pöh, jotkut skeittarit ja niiden löröttävät vaatteet. Ilmeisesti liian moni muukin on jättänyt liikkeen huomiotta, koska eilen ohikulkumatkalla suuret kyltit huusivat loppuunmyyntiä ja vähintään -40% alennuksia. Koska meillä oli muutenkin hiukan skeittiluontoista asiaa kaupungilla ja toisaalta, koska mieheni on viime aikoina muuntautunut koko ajan enemmän skeittarimiehen suuntaan, poikettiin sisään.

Kuinka hurmaava pikkuliike olikaan! Yleensä pikkuliikkeet ahdistavat minua, koska tunnen olevani myyjän jatkuvan tarkkailun alla, mutta tuolla en tuntenut yksiäkään silmiä selässäni. Olin kateellinen liikkeen asiakaskunnalle. Merkkivaatteita isoilla aleilla ja todella rennonletkeän mukava myyjä. Ainoa miinus tietysti, että liike myy ainoastaan skeittaripoikien vaatteita ja swägit rullailijatytöt saavat edelleen hakea vaatteensa muualta. Paitsi tietysti, jos on niin chillin rento, että viihtyy miesten vaatteissa, mutta harvempi ehkä kuitenkaan.

Eikä vain ne vaatteet, mutta ne hatut. En ole hattutyttö enkä todellakaan lippistyttö, mutta tuolla olisi mieli tehnyt heittäytyä moiseksi. En kuolaillut niinkään peruslippojen perään, mutta tämä sytytti minut aivan liekkeihin.

                            

Mikä kesähattu! Niin rento, mutta kuitenkin minusta astetta kypsempi kuin perinteinen pyöreä jonnelippis. Olin aikaisemmin päivällä mallannut samantyyppistä hattua Jarkon päähän Stadiumissa, mutta siellä valitsemani överikukkainen kuosi järkytti avomiestäni niin, että hattu suorastaan lennätettiin takaisin hyllyyn. Skeittikaupan lippa sen sijaan oli täydellinen ja iskin silmäni kiinni hattuun heti ensimmäisellä vilauksella eikä sovitettava pääkään tällä kertaa vastustellut.
Jos vain tyylini nojailisi vähän enemmän housuihin mekkojen sijaan tai hatut istuisivat päähäni täydellisesti.... Oltaisiin Jarkon kanssa lakkipari :)

                              

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti