torstai 7. elokuuta 2014

Fetukset ovat täällä!

Hahaa nyt olen ihan oikeasti lääkiksen kakkonen! Vahvistuin asiasta vasta, kun sain omin silmin ikiomissa mustissa buranoissani katsella leikkiviä fetuksia ja kylpeä siinä ilossa, että minä tiedän paikkani täällä eikä minun tarvitse olla enää jatkuvasti varpaillani etsimässä kavereita ja miettimässä, millaisia vitsejä tuonkin ihmisen seurassa uskaltaa laukoa. Tietysti monilla ei tälläisiä ujojen ongelmia ole edes ensimmäisinä päivinä, koska itsevarmuus ja pulppuava sosiaalisuus puskee ulos aivan väkisin ja sen sijaan, että näkisit 190 uutta naamaa pienenä uhkana, näetkin 190 uutta parasta kaveria. Voi mitä antaisinkaan, jos voisin aina nähdä maailman noin ilman typeriä epävarmuuksia... Ujo mikä ujo, mutta tällä mennään :)


Minun silmiini tuoreet medisiinarit näyttivät onneksi aikamoisen hyviltä tyypeiltä. Nolot leikit vedettiin läpi nauraen, kaikki hymyilivät ja baarissa sain jopa vaihtaa muutaman sanan parin fetuksen kanssa, vaikka en oranssia tinder-tuutori -paitaa kantanutkaan. Minuahan ei tuutoriksi huolittu, joten täytyy tyytyä varjoilemaan ja harkita ensi vuonna tai myöhemmin tulevaisuudessa uudestaan. Pakko tähän väliin kuitenkin puolustautua, etten ollut ainut tuutoriksi halunnut, jota ei huolittu mukaan, vaan yli puolet halukkaista jäi rannalle ruikuttamaan. Olin siis oikeastaan enemmistöä, enkä säälittävä epäonnistuja. Muutamana hetkenä harmitti, kun katselin ryhmien meininkejä, mutta enimmäkseen olin vain iloinen: minun ei tarvitse huolehtia kenenkään muun viihtymisestä kuin oman itseni ja saan kuitenkin osallistua kaikkeen.Tiistai sai minut taas muistamaan, miten siistiä tähän kouluun pääseminen onkaan. Se tuppaa välillä unohtumaan, koska sisäänpääsyn jälkeen ollaan turvassa ja lillutaan lääketieteellisen tiedekunnan kirjoilla, eikä tarvitse enää elää jatkuvassa epävarmuudessa, että pääsenkö vai enkö pääse. Se on valtava suoritus päästä sisään ja sitä pitää todellakin juhlia! Onneksi sitä juhlitaankin :) Ikuinen keskustelunaihe myös on missä olit kun kuulit, että pääsit sisään. Jokaisella on tästä tarina ja jokainen haluaa fiilistellä sitä hetkeä, koska wohoooooo pääsin lääkikseen! Pääsin lääkikseen -biisin tanssiminen Lynin täpötäydellä tanssilattialla, joka on täynnä ainoastaan tulevia lääkäreitä, jotka kaikki ovat mehuissaan elämästään, on muuten aika siistiä ;) 
  Tänään meininki jatkuu piknikillä ja epäloogisilla Tokan illan bileillä, jotka pidetään siis kolmantena iltana, mutta sama kai tuo, päivillä ei ole enää niin väliä.

Ps. Jos joku näkee kuvissa itsensä ja on asiasta kamalan ahdistunut, poistan tietenkin kuvan, mutta minusta nämä näpsyt ovat niin yleismaailmallisia, että voin ne julkaista jokaiselta kysymättä. Haasteita odotellessa..

2 kommenttia:

 1. Fetus ilmoittautuu!

  Täytyy sanoa, että olen todella yllättynyt kuinka iloisesti meidät on otettu vastaan. Tuutoreista ja vanhemmista opiskelijoista välittyy oikeasti sellainen tunne, että he haluavat meidän viihtyvän ja tutustuvan toisiimme.
  Itsekin olen ujohko ja jännitin aika tavalla ensimmäisten päivien sosiaalista röykytystä. Kaikki tuntuvat niin supliikeilta ja fiksuilta! :D Noh, eiköhän tässä parin viikon sisällä löydä oman paikkansa porukassa.
  Tähän asti kaikki tutustumiseleikit ovat olleet hauskoja eikä niinkään nolaavia ja haluaisin udella millainen meininki kastajaisissa ja beach partyssa on? :D

  ps. blogisi on aivan ihana ja se antoi paljon motivaatiota luku-urakan aikana ja varmasti nytkin omien opiskelujen alkaessa! :)


  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Huuuh, tää on viime päivinä ollut niin pelottavaa, kun kolmesta suunnasta oon nyt kuullut tästä blogista teidän fetusten seassa pyöriessä. Oon yhtä aikaa kauhuissani ja riemuissani! :D Ihana kuulla, jos hyvä fiilis on välittynyt, koska kaikilla tosiaan on loistofiilis päällä, kun koulu ei ihan täydellä tohinalla oo vielä alkanut ja teidän riemu saa kaikki muistamaan, miten siistiä täällä opiskelu oikeesti onkaan! Ja kun sääkin on noin huippu niin aika helppo vaan vaeltaa ympäriinsä hymyillen.

   Mäkin olin viime vuonna ilosesti yllättyny, kun aivan villeiksi kuvaillut lääkismenot olikin ihan tavallisia opiskelijabileitä. Olin aatellu, että kaikki vaan juoksee ympäriinsä alasti ja pakko tehdä kaikkea kamalaa mut eihan se niin mennykään :D Beachpartyt on kivat, mut siellä tulee vähän nolaavaa/seksististä menoo vastaan, mistä olin ite ihan tyytyväinen etten joutunu osalliseks. Mut kaikki on vapaaehtosta et nou paniikkia. Kastajaiset oli huiput, vaikka sato vettä ja oli jäätävän kylmä (meidän joukkue voitti et se voi vaikuttaa), mut ylipäätään kastajaiset oli kaikista rastikierroksista mun lempparit! Mitään kuolettavan kamalaa ja pakollista ei tuu vastaan, mut Kupittaan puistossa saattaa olla mahdollisuus olla alasti jonkun kierroksen aikana.... ;D

   Poista