keskiviikko 27. elokuuta 2014

Lähtö on lähellä

Monen kommelluksen summana avomieheni lentoliput on nyt lopulta buukattu huomiselle eli torstaille, joten saimme taas hyvän tekosyyn juhlia vähän elämää, toisiamme ja tulevaisuutta. Jarkko oli ylläriksi varannut meille pöydän kylpylä Caribian yhteydessä olevasta Havannasta ja minä hihkuin riemusta, kun lyhyen kävelymatkan ansiosta sain kerrankin laittaa jalkaan korot. Vaikka sain sivistyneestä illasta järkyttävän (siis aivan kamalan) krapulan, jota pidän täysin kohtuuttomana ruuan kanssa nautitusta viinistä, ruokailu ja ilta kaikkiaan oli ihana. Hassua, miten toiseen ihastuu ja rakastuu aina uudelleen, kun on vähän aikaa erossa. 

Pitkästä aikaa uskaltauduin myös pyytämään seuralaistani nappaamaan parit kuvat illallispukeutumisestani. Tajusin jälkikäteen olevani oikea kirppismuija, koska sekä mekko, takki että laukku ovat kirpparilta. Kuparinen mekko ja ruskea pikkulaukku ovat kummatkin yksiä superlempparilöytöjä, mitä kirppareilta olen ikinä tehnyt, tuo mekko varsinkin <3

                                 Nautimme kolmen ruokalajin menun, joka piti sisällään jokiraputoastin, kunnon pippuripihvin ja jälkkäriksi creme bruleen. Ahhh.. Miten ihanaa onkaan, kun ei tarvitse itse tehdä ruuan eteen mitään! Helpon ruuan lisäksi rakastan laadukasta lihaa ja eilinen pihvi oli täydellinen pääruoka. Ravintolastakaan ei ole mitään pahaa sanottavaa, saimme erinomaista palvelua ja ruokaa, lisäksi tiistai-iltana ravintolassa pystyi hyvin keskustelemaankin, kun tupa ei ollut täynnä väkeä.                             

Täydellinen ilta siis, jos unohdetaan kotona alkanut raju "viiniallergia", joka jatkui vielä tänä aamunakin ja oikeastaan vieläkin vähän. Vähiin käy kuitenkin tämä aika, kun jo 12 tunnin päästä todennäköisesti ollaan sanottu heipat ainakin puolentoista kuukauden ajaksi. Niin iso juttu, ettei tätä oikein vielä edes tajua. Katsotaan iskeekö todellisuus, kun erotilanne on päällä vai vasta kaiken jo tapahduttua. Rytinällä se varmasti tulee kuitenkin vielä iskemään.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti