keskiviikko 4. helmikuuta 2015

Viimeinen kuulutus!

Lupaan rajoittaa hypettämistä ja speksinjauhantaa tämän postauksen jälkeen vähäksi aikaa. Ainakin viikoksi ;) Ensi viikolla vietetään nimittäin läpäriviikkoa ja viikon päästä viikonloppuna siirrytään jo teatterillekin, joten voi olla, että into on liian suurta hillittäväksi! Sinällään tuntuu vähän hölmöltä hypeillä näin, kun oma panos on vain kärpäsenkakka isossa projektissa verrattuna vaikka tanssijoihin, näyttelijöihin tai bändiin, jotka keikkuvat joka näytöksessä parrasvaloissa, mutta toisaalta, ei esitys näyttäisi oikein miltään ilman meidän panosta. PuMa on hyvä "suojatyöpaikka" henkilölle, joka rakastaa olla mukana, mutta ei osaa tanssia/näytellä/musisoida eikä ole kykyneväinen vuodattamaan ihan koko sieluaan projektille. Me saadaan tehdä omin käsin paljon, erittäin paljon tai vain vähäsen, omien fiilisten mukaan. Lisäksi työn jäljet on mahtavaa nähdä in action lavalla.
Tänä vuonna minun oma fiilikseni on ollut loistava. Olen saanut tehdä paljon ja olen työn jäljestä ylpeä. Viime vuoden kokemuksella osasi ottaa heti alusta oikeanlaisen rennon asenteen eikä epäonnistuminen pelottanut ylitsepääsemättömän paljon. Jos joku homma ei toimi, keksitään toinen kikka ja se siitä!


Nyt tilanne on kuitenkin se, että lipunmyynti on käynnissä ja kolme seitsemästä Turun näytöksestä on jo myyty loppuun. Nopeasti arvioituna se meinaa, että noin 1800 ihmistä on jo lunastanut lippunsa. Vielä on jäljellä, mutta ei hurjasti. Siispä sinä, joka haluat tietää, mitä lääkis on parhaimmillaan silloin, kun ei pelasteta syöpäsairaita lapsia tai avata vainajia, osta lippu ja tule katsomaan. Itseäni harmittaa, etten ekana Turku-vuonna ottanut asioista selvää ja käynyt katsomassa sen vuoden speksiä. Olisi helpottanut koko speksi-käsitteen ymmärtämistä fetusvuonna ja toisaalta antanut lisäboostia pääsykoeurakkaan. Nehän onkin ihmisiä eikä koneita!  Enkä nyt vain lätise omiani vaan jokaiselle lääkisunelmoijalle tekee varmasti hyvää nähdä, että täällä on oikeasti (välillä) kivaa. Lisäksi tähän on aika valtavan iso porukka uhrannut aika hurjan monta työtuntia ihan vain oman innostuksen voimalla, joten täysi sali olisi mieluinen kiitos urakoinnista.

Liput ja lisäinfot: http://turkuspeksi.com/

Ps. Meidän speksi on oikeasti hyvä. Ei säälittävää kakkapissivitsi-räpeltämistä vaan tyylikästä tekemistä joka teatteritaiteen osa-alueella. Olen ylpeä ja mä olen aika vaativa <3

2 kommenttia:

  1. Miksette tuu Ouluun? :<

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oijoi :´( Miksi Oulu on rakennettu niin kauas pohjoiseen? Turusta on Kuopioonkin jo aika äärimatka reissata noin isolla kokoonpanolla...

      Poista