torstai 23. huhtikuuta 2015

Tämän kevään piti olla farmakologiaa


Sen minä uskoin ja siihen minä henkisesti valmistauduin. Miksi kukaan ei kuitenkaan sanonut, että farmiksen lisäksi tämän kevään ajan niskaan huohottavat biostatistiikan tentti ja harjoitustyö, syvärit, ravitsemuksen valinnainen ja terveyden edistämisen ryhmätyö? Nim. En ole lukenut itse farmakologiaa yli 2 viikkoon, koska kaikki edellämainitut.

Surullisinta tässä on vieläpä se, että rehellinen farmakologia ei minusta edes ole yhtään niin kamalaa, kuin mitä olin ajatellut, mutta aikaa ja energiaa sen lukemiseen on vain aivan liian vähän, kaikkien muiden deadlainien ajaessa ohi. Farmakologia-raukka, joka luuli saavansa täyden huomioni koko kevään ajan, joutuukin nyt kilpailemaan pääni sisäisistä resursseista aika monen muun projektin kanssa. Reppana.

Koko vuoden opiskelujen jäljiltä alkaa myös nyt toukokuun jo lähestyessä olla oikeasti aika väsynyt olo. Tekisi mieli olla jo valmis tämän vuoden osalta ja lopettaa asioiden aktiivinen päähän painaminen edes siksi pikkuruiseksi kesälomaksi kutsutuksi ajanjaksoksi, joka meille kesä-heinäkuuksi suodaan. Ensi syksyä käsitelleen infoluennon perusteella aivot nimittäin tosiaan kannattaa ladata täyteen terään ensi vuotta varten... Onneksi samalla luennolla myös kerrottiin, mitä kaikkea meidän pitää tuon loman aikana tehdä ensi vuotta varten, ettei vain tunnu, että lomaa on liikaa :))) Lukekaa ruotsia, kuunnelkaa ruotsia, lukekaa 600-sivuinen kirja syksyn sisäänpääsytenttiin, kerratkaa kaikki mitä olette jo oppineet, käykää tekemässä tietosuojan nettikuulustelu jnejne.

Onneksi tänään ollaan ainakin hetkellisesti voiton puolella deadlainien kanssa. Syväreiden reeniohjelman artikkelit tiivistetty, ravitsemuksen parityö pidetty, biostatistiikan harkkatyö suoritettu ja terveyden edistämisen ryhmätyökin valmisteltu. Elämä voittaa. Tai ainakin farmakologia.

2 kommenttia:

  1. Oot aivan huippu kirjottaa, ja lääkikseen hakevalle vielä aiheetkin on mielenkiintoisii, jee! selasin sun blogin melkein kokonaan yhtenä iltana läpi, heh.. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti, huippua kuulla :) Ja muutenkin mahtavaa et jätit kommentin, koska aina tulee hyvä fiilis ku kuulee palautetta. Tsemppiä pääsykokeeseen ja voimia lukemisen loppusuoralle!

      Poista