lauantai 9. toukokuuta 2015

Tylsä käytännön juttu

Blogilista ilmoittaa sivullaan lopettavansa toimintansa ensi kuun ensimmäisestä päivästä alkaen, mikä hyvin todennäköisesti heikentää palvelun käytettävyyttä aikalailla dramaattisesti. Mikäli Bloggerin statistiikkoja on toisaalta yhtään uskominen, iso osa kävijävirrasta tässä blogissa ajautuu tänne juurikin Blogilistan kautta. Meillä on siis ongelma, kun yhtälön toinen osakas muuttuu 1.6. toimimattomaksi. Siispä suosittelen tutustumaan vaihtoehtoisiin seurantamenetelmiin esim. Blogloviniin, Bloggerin omaan systeemiin tai ihan vain tallentamaan osoitteen omiin kirjanmerkkeihin. Itse tykkään viimeisimmästä tyylistä, koska rakastan aamukahvipöydässä klikkailla blogeja auki ja toivoa parasta, että sinne olisi ilmestynyt uusi postaus. Tälläisestä pienestä jännityksestä minä saan ne sävyt elämääni :D


Turku kukkii kirsikkaa tällä hetkellä<3

2 kommenttia:

  1. Oon haaveillut (hammas)lääkiksestä pitkään ja haen 2016 kouluun. Oon lukenut monia lääkisblogeja ja sun on ehdottomasti paras! Sun blogi tiivistää kaiken mitä tuleva opiskelija haluaa tietää. Asun Helsingissä ja Kuopio on ollut pitkään se kaupunki, jonne ajattelin hakea opiskelemaan, sillä olen asunut Helsingissä 20vuotta. Ajattelin, että vaihtelu virkistää. Sait mut kuitenkin harkitsemaan Turkuakin. Onhan se kuitenki lähempänä kotia, jos sinne päättää piipahtaa :) kiitos kuitenki mahtavasta blogista, jatka samaan malliin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ihanista sanoista :) Aurinkopäivästä tuli vielä vähän parempi aurinkopäivä. Loistavat ehdokkaat sulla on ainakin kaupungeiksi ja opiskelijamäärätkin taitaa olla hampaalla aika samoja kummassakin kaupungissa. Kyllä Turkua kannattaa ihan tosissaan miettiä, koska tää on kaupunkina vaan uskomattoman ihana ja tuosta Helsingin läheisyydestä nautiskelin itsekin just viikonloppuna. Kuopion etuna toisaalta on se eksoottisuus ja kans kaukaisuus, koska Turussa on tosi paljon pk-seudun ihmisiä niin tää on vähän tälläinen pk-seudun takapiha. Kuopio taas on ihan oma yksikkönsä, jossa sa pistää pystyyn ihan omat kuviot. Onneksi ei vielä oo hätää vaan saat rauhassa arpoa kaupunkia ennen valintoja. Ihanaa kevättä!

      Poista