torstai 4. kesäkuuta 2015

Mul on tästä asti aikaa

Luulisi, että kesälomalaisella olisi vain aikaa, mutta turha luulo. Olen viimeisen 1,5 viikon ajan pitänyt itseni kiireisenä muun muassa...

....myymällä kehoani lääketieteelle ottamalla osaa kaksipäiväiseen lääketutkimukseen.....syömällä vanhempieni piikkiin hurjasti ihanaa grilliruokaa.
  
....leikkimällä koiran kanssa takapihalla, etupihalla, olohuoneen lattialla, lenkkipolulla, järven rannalla...

....olemalla paljon ulkona koiran kanssa.


 ....lukemalla kaksi hupikirjaa. Tarkoittaen kahta kirjaa, joilla ei ole mitään tekemistä lääketieteen kanssa. (Tuhat loistavaa aurinkoa on helmi *vink vink*)

....juhlimalla siskoni koulunpäättäjäisiä ja laulamalla suvivirttä.


 ....polttamalla itseni helteiseksi yltyneessä Kuopiossa mökkiterassilla maaten.

....kylpemällä itseni savunhajuiseksi perheeni savusaunassa. (Jarkon hiukset haisevat savulle vieläkin.)

....viihdyttämällä itseäni ja meillä kylässä olleita Kuopio- ja Koreavieraita nautiskelemalla muutaman jokirannassa.


....kärsimällä edellisestä johtuen elämäni kamalimmasta krapulasta kokonaisen päivän.

....tekemällä pois alta vikaa koulujuttua, joka erottaa minut lopullisesta kesälomasta, syväreitä.

Samaan syssyyn voin luetella sen tärkeimmän asian, joka ei ole pitänyt minua tällä viikolla kiireisenä, vaikka olisi pitänyt: INTERRAIL. Lähtö on kolmen yön päästä ja minulla ei edelleenkään ole kivoja bikineitä eikä laastareita! Tilanne hyvin epänormaali.

3 kommenttia:

 1. Paljonko muuten pyöreästi maksatte Jarkon kanssa vuokraa ja paljonko neilöitä teillä on? Mitä kautta löysitte kämppänne ja kauanko sitä jouduitte jonottamaan jos jouduitte?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meidän asunto on Turun opiskelija-asuntoja eli TYS:in kämppiä. Heti kesäkuussa 2012 kun sain tietää, että bilsalle pääsin, haettiin asuntoa ja siitä pari viikkoa niin saatiin tarjous tästä meidän kodista. Eli ei jonotettu yhtään, mutta toisaalta kiilattiin jonoissa varmaan melko kärkeen, koska oltiin muuttamassa Kuopiosta asti ja haettiin toisaalta kaksiota. Yksiöt on aika paljon himotumpia. Meillä on 46 neliötä ja vuokra on 550e sisältäen veden, sähkön ja netin :)

   Poista
  2. Kiitos noin pikaisesta vastauksesta :) Olen helsinkiläinen tuore ylioppilas, jonka tavoitteena olisi Tampereen yliopiston lääkis ensi keväänä, jolloin muutto Tampereelle poikaystävän kanssa tulisi ajankohtaiseksi. Alkoi vain pohdituttamaan, kuinka nopeasti juuri tuollaisia vajaan viidenkymmenen neliön kaksioita saa, kun tiedon opiskelupaikasta saa melko myöhään ottaen huomioon, että lääkiksessäkin koulu alkaa jo elokuussa.

   Meillä tilanne on tietysti hieman eri kun on toinen kaupunki kyseessä, mutta oli helpottavaa kuulla, että opiskelukämpän löytyminen voi olla nopeaa ja vaivatontakin :)

   Poista