torstai 16. heinäkuuta 2015

37 days of interrail

Reilikesä 2015 on ohitse. Käsittämätöntä kuinka nopeasti viisi viikkoa voikaan kulua, mutta toisaalta kuinka paljon viiteen viikkoon mahtuukaan. Kuten varmasti jokainen huomasi bloggaaminen jäi täysin, mistä syytän ontuvia nettiyhteyksiä matkan alussa, koska kun reissun alku jäi purkamatta, en voinut/halunnut lähteä kertomaan tarinaa kesken kaiken. Siispä tein linjauksen, että puretaan matka blogiin vasta jälkikäteen ja nyt vaan naatiskellaan Euroopan kesästä. Ja sen me teimme.Meillä oli matkasuunnitelma, tottakai. Suunnitelma myös muuttui, tottakai. Lopullinen matkareitti näytti tältä:

Rooma - Venetsia - Ljubljana - Zadar (Kroatia) - Praha - Wien - Berliini - Hampuri - Amsterdam - La Rochelle - Toulouse - Andorra La Vella (Andorra) - Barcelona - Málaga

Paljon kaikkea, mitä suunniteltiinkin, mutta myös ylläreitä, joita en todellakaan olisi etukäteen osannut arvailla. Hurjimmat muutokset alkuperäiseen suunnitelmaan olivat yllärivisiitti Hampuriin moikkaamaan tuttua, ennakkoon yhdeksi must see -kohteeksi luokitellun Pariisin korvaaminen Ranskan Atlantin rannikon pikkukaupunki La Rochellella ja tietysti hyvin outo veto mennä Andorraan. Palataan syihin skipata hypetetty Pariisi tarkemmin myöhemmissa postauksissa, mutta mainittakoon sanat koti-ikävä ja reissun ainoa itku.


Tämä on vähän tälläinen hiphei elossa ollaan ja täällä ollaan taas -postaus, koska viiden viikon fiiliksiä ei mitenkään voi tiivistää yhteen kirjotukseen. Siispä ajattelin esitellä reissun tulevaisuudessa kaupunki kerrallaan pikkuhiljaa tiputellen, kunhan saan kuvia ja muistoja kahlattua läpi. Minullahan oli matkapäiväkirja, joka tällä hetkellä tosin on jumahtanut Amsterdamin kohdalle.... Tärkeintä kuitenkin, että meillä oli mahtava reissu, meillä on kaikki hyvin ja minusta on oikeastaan ihan kivaa olla Suomessakin. Kesä vaan voisi kunnolla alkaa nyt täälläkin, kun me kerran ollaan tultu jo takaisin. Sanotaanko, että ehdin tottua jo aika paljon lämpimämpään.


2 kommenttia:

  1. Juhuuu! Ootan tarkkaa selvitystä jokaisesta paikasta;) hyvä että kaikki meni hyvin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sitä on luvassa :) Ahdistaa vaan kaikki tekninen säätäminen, mikä on edessä ennen kun mun iphone suostuu pullauttamaan kaikki reissun noin 900 kuvaa ja 130 videota koneelle.

      Poista