lauantai 7. marraskuuta 2015

10 hyvää syytä seurustella

1. Bileissä saat fiilistellä aikaisempaa useampia biisejä.
Biisit, jotka ennen olisivat ajaneet sinut pois tanssilattialta, saavat pyllysi nyt pyörimään. Lisäksi saat tuntea itsesi siis niin erikoiseks, kun suurimmalla osalla tanssilattian tamppaajista ei ole hajuakaan, mikä *itun biisi nyt soi. Kolme vuotta sitten vihasin Huge L:ää ja Ruger Haueria. Nykyään tiedän, että maailmassa on niin paljon pahempaakin musiikkia, että ainakin jälkimmäisen mukana kannattaa vain keskittyä tanssimaan.

2. Sinulla on joku, jolle kännitekstata turvallisesti.
On kiusallista tajuta seuraavana aamuna lähestyneensä ihastusta tai vihastusta kesken pahimman humalan viestillä, mutta poikaystävää on sallittua ja lähes asiaankuuluvaa pommittaa promillejen keskeltä. Eikö se yksi meemintapainenkin sano, että jos nainen ei nousuissa tekstaa, se ei ole tosirakkautta?


3. On hyvä syy olla menemättä jumppaan.
Illaksi on varattu jumppa, mutta koska ette ole ainakaan kahteen päivään viettäneet rauhassa yhdessä aikaa kotona, on todellakin syytä jättää hikirääkki väliin. Rakkaus on hyvästä, joten enemmän rakkautta on vain paremmaksi. Miksi siis turhaan uhrata grammaakaan rakastettavaa massaa steppilaudalle?

4.  Darra-aamuina joku muu voi mennä kauppaan.
....ja tehdä oikeastaan kaiken muunkin. Nopealla verestäväsilmäisellä katseella saat jonkun muun nousemaan sängystä vesisateeseen hakemaan vanhalle etanolille haisevalle itsellesi kaupasta limpparia ihan vain, koska olet edellisenä yönä juhlinut monta raskasta tuntia, ja siis todellakin ansainnut lakisääteisen lepoajan vähintään seuraavan päivän iltapäivään saakka.

5. Pyörän renkaiden pumppauksesta huolehtii joku muu.
En mä osaa täyttää mun renkaita. En mä edes tiedä, mikä venttiili niissä on. Osaanpas ja tiedänpäs, mutta haluan vain, että joku hoitaa homman minun puolestani.


6. Dagen eftereinä saat nukkua rauhassa.
Yhteiseen osoitteeseen päättyneen illlan jälkeen kukaan ei tule aamulla potkimaan sinua ulos asunnosta, koska on kiire mummon synttäreille tai kaiman koiran ristiäisiin, eikä yhden yön löytöä viitsi jättää yksin omaan kotiin krapuloimaan. Muahahah, tu casa es mi casa.

7. Joku pitää sinua maailman parhaana, vaikka et siihen itse aina uskoisikaan.
On päiviä, jolloin itseään vaan vihaa ja pitää maailman turhimpana muijana, mutta samaan aikaan toinen näkeekin surkimuksessa maailman kauneimman ja upeimman ihmisen. Kun oma usko itseen on kateissa, helpottaa, että edes joku muu pystyy näkemään sen hyvyyden, mikä meissä on sisällä. Eikä tietysti haittaa ole myöskään kuulla olevansa myös ulkoisesti aika mainio. Jokaiselle tekee hyvää kuulla silloin tällöin olevansa kaunis.

8. Joudut astumaan ulos mukavuusalueeltasi.
Jos yhteiset kiinnostuksenkohteet tai heittäytymistaidot eivät kohtaa aivan sataprosenttisesti, edessä on yhteentörmäyksiä, joiden myötä joudut tekemään asioita, joita et ikinä kuvitellut tekeväsi. Olen viimeisen puolentoistavuoden aikana skeitannut longboardilla ja pakannut kimpsuni ja kampsuni kahden viikon Korean matkaa varten. Ei olisi ikinä tullut mieleenkään tehdä moisia ilman poikaystävää.


9. Saat saada ja antaa enemmän lahjoja, joilla on merkitystä.
On eri asia ostaa kaverin kummin kaimalle kynttiläkippo, kuin kehitellä poikaystävälle synttäriyllätystä kuukausitolkulla. Hyvän idean hiominen kohti täydellistä lahjaa, on maailman parasta puuhaa, ja kun löytää jonkun, josta todella tykkää, onnistuneen idean hiominen ja antaminen valmiina lahjana tuottaa kovemmat kiksit kuin minkään lahjan saaminen ikinä. Ei sillä, etten mielelläni myös vastaanota yllätyksiä ihmiseltä, joka osaa lukea toiveitani.

10. Yksi on ja pysyy.
Kun elämässä kaikki tuntuu potkivan päähän, löytyy aina yksi ihminen, joka ei potki vaan silittää. Kaikkea universumin eteen tarjoamaa lokaa on huomattavasti helpompi ottaa niskaansa, kun tiedät, että jostain suunnasta sataa poskille aina vain kirsikankukkia ja sokerihuurrettuja suudelmia, vaikka kuinka kurjasti tuntuisi muualla menevän ♥

Mä olen niin yliannostunut hääblogeille.

4 kommenttia:

 1. :)<3 mä luin sun blogin just kokonaan. No en ihan yheltä istumalta mutta kuitenki.
  Vaikutat aika mainiolta tyypiltä ja kirjotat tosi hyvin ja mukaansatempaavasti!
  Että kiitos sulle mahtiblogista, luen jatkossaki!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. KIITOS :) Vähän kauhulla aina mietin niitä vanhoja postauksia, kun tietysti kirjotustyyli yms kehittyy ja muokkautuu tekiessä, mutta hyvä jos selvisit sieltä nykypäivään asti :D Tervetuloa mukaan!

   Poista
 2. onpa sulla hiukset kauniisti tokassa kuvassa, wau!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Toi kuva on vikoilta treffeiltä enen Jarkon lähtöä Koreaan niin siks jaksanu vähän laittaakin.

   Poista