sunnuntai 13. joulukuuta 2015

3 yötä tenttiin on

Kolme yötä tenttiin on, laskin aivan itse eilen
kun näin tenttitärppiset
Paniikki jo iskeä saa, lukemista stressataan,
kun läpipääsytoiveet hiljaa katoaa.

 Lukea mä yritin, mut youtubeen syrjähdin
kun näin intialaisen miehen immunologiavideon
Koneen ääreen nukahdin ja aikaa näin tuhlasin
kun unta näin, et loma muka on.

Kolme yötä tenttiin on, laskin aivan itse eilen,
kun näin tenttitärppiset
Kerrataan ja itketään, bakteereja vihataan,
kun kolme yötä enää on. 

Alkuun aivan pakko todeta, että tämä laulu ei ole kovin yksiselitteinen. Onko jouluun alkuperäisen version mukaan siis kolme vai kaksi yötä? Jos lapsi on eilen laskenut, että jouluun on kolme yötä, onko tänään jäljellä enää kaksi? Hyvin hämmentävää.
 
Olen ylläolevasta syystä ollut puolitietoisella blogilomalla. (En siis pohtiakseni tuota 3 vai 2 yötä -kysymystä, vaan koska tentti.) Ei sillä, että tauko olisi lukemistani kovin paljon edistänyt, mutta ainakaan en tulevaisuudessa voi kitkeränkatkerien ajatusten siivittämänä syyttää blogia mikrobiologian hylsystäni. Koska blogi on ollut koko aktiivisen lukuajan tauolla, voin tietokoneen näytön sijaan kohdistaa syyllistävän katseeni suoraan itseeni. Tai voisin kokeilla myös Jarkkoa. Täysin hänen vikansa, että minä en lue tarpeeksi tenttiin. Bloggaamistauko ei ollut haluamiskysymys, koska minulla olisi kyllä intoa kirjoittaa, mutta koska blogi vie valtavasti ajatuskapasiteettia, jos sen päästää mieleen valloilleen, en ole voinut ottaa riskiä. Minä tarvitsen jokaisen aivosolun virusten, bakteerien ja immunologian suuntaan. Mieluiten nyt heti, koska 3 yötä tenttiin on.
 

Koska mainoksenkin mukaan sitä jaksaa paremmin, kun on mitä odottaa, aion nyt listata asioita, joita aion tehdä, kun keskiviikkona kello lyö 12 ja kolme yötä ennen tenttiä ovat jääneet taakse.
 
♥ Fiilistellä melkein neljän viikon lomaa.
♥ Blogata. Minulla on ikävä tätä ja valtavasti sanottavaa odottamassa.
♥ Siivota kodin huolella joulukuntoon ilman huonoaa omaatuntoa lukemisen välttelystä.
♥ Valmistautua tulevaan viikonloppuun, joka on tuleva olemaan mahtava, koska reissaamme minilomalle Tampereelle. (Luvassa lisää myöhemmin.)
♥ Silitellä koiranpentuja. Jarkon perheeseen syntyi vajaa kk sitten pentuja <3
♥ Ulkoilla paljon Danan kanssa. Voi Kuopio, koira ja stressittömyys.
♥ Ostaa joululahjoja.
♥ Fiilistellä preklinikan päättymistä.
♥ Nauttia hetkistä, joina kahvikupin hidas juominen ei ole lukemisen välttelyä vaan elämää.
♥ Olla valittamatta ja vain nauttia joulukuisesta lomasta.

Näiden voimalla eteenpäin. Palataan pian! Ihan oikeasti.

6 kommenttia:

 1. Wau, sullapa on kaikkea kivaa tiedossa! Itsekin olen suunnitellut karkaavani poikaystävän kanssa minilomalle kotikaupunkiini Manseen joten odotan innolla postausta teidän reissusta :) tsemppiä loppurutistukseen ennen tenttiä! Ei me lukijat sua hylätä vaikka blogilomaa pitäisitkin ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi jee, olipa ihana kommentti <3 Kiitos :) Mulla on Mansekokemukset vaan parin melko nopsan kaveriporukan kanssa tehdyn reissun varassa, joten tosi hauskaa päästä kattelee Tamperetta uusin silmin!

   Poista
 2. tsemppiä vuoden viimeiseen tenttiin!

  VastaaPoista
 3. Oijoi, Tampere mainittu.
  Tervetuloa, täällä on kyllä aivan ihanaa <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Innolla tullaan tsekkaamaan! En oo kyllä kuullu kenenkään sanovan mitää pahaa Tampereesta. Paitsi tietty turkulaisten, mut se onneks menee vaan höpöilyn piikkiin :D

   Poista