maanantai 14. joulukuuta 2015

Synttärilahjoja

Koska Helsinki alkaa noin kolmen käynnin jälkeen olemaan jo aivan nähty (olen nähnyt jo ainakin Suomenlinnan ilman linnaa, Linnanmäen ja merenrannan), on aika siirtyä tekemään uusi aluevaltaus kotimaanmatkailun saralla. Me lähdemme Tampereelle!


Jarkon synttärilahjaidea iski minuun kuin salama kirkkaalta taivaalta pari viikkoa ennen juhlapäivää. Yhtäkkiä kadulla koulusta kotiin kävellessäni minä vain keksin sen. Fanipaketti. Fanipaketti Paperi T -fanille, joka ei myönnä olevansa fani, koska on noloa olla fani. Oikein överikliseinen fanipaketti Mä olen mieluummin Paperi T:n kuuntelija kuin fani:lle. Siinä se! Joskus kun lumipallo lähtee vyörymään, se kasvaa niin isoksi, etteivät edes telkkarin lastenohjelmien hahmot mahda muuta kuin vyöryä sen mukana. Täsmälleen näin kävi minun lahjaprosessilleni.

Alussa piti olla jotain giniä vaan, koska aito Hendrick's on niin kallista, tonic-vettä, lime, harmaa mahdollisimman törkyinen t-paita, hauska kutsukirje faniklubiin ja itse askarreltu Paperi T -naamari. Lopulta oli t-paitaa lukuunottamatta kaikki edellämainittu, mutta myös hotelliyö Tampereella, keikkaliput suosikkiräppäreiden keikalle ja oikeaa Hendrick'siä. Hups ja lits, kun lumipallo vyöryi päin.

Perustelin meidän elämäntilanteessa överiksi paisunutta lahjaa lopulta itsekkäästi itselläni. Mullakin on synttärit. Meillä molemmilla on ollut rankka syksy, joka päättyy just tohon viikonloppuun. Ollaan molemmat aika kelpo kansalaisia; opiskellaan ja kaikkee. 25 täytetään kuitenkin vaan kerran ja se on melkein tasalukukin. Kohta tulee veronpalautukset kans. Jarkko tykkäis ihan varmasti hirveesti. Uskomatonta, miten helppoa itseään onkaan taivutella. Kymmenen minuuttia ja hotelli sekä keikkaliput oli buukattu, enkä tuntenut melkein edes syyllisyyttä törsäyksestäni, koska #yolo. Olin ainoastaan innoissani, koska minä rakastan sitä tunnetta, kun keksinyt oikein hyvän yllätyksen, jota ei meinaa malttaa edes pitää sisällään. Tässä yllärissä erityishauskaa oli, että minä itse pääsisin siitä 100%:sti osalliseksi. Kjäh, kjäh.. 


Koska minun syntymäpäiväni oli, ja tietysti on aina, viikko Jarkon synttäreiden jälkeen, Jarkko päätti hyödyntää meidän minilomaa hänen lahjassaan minulle. Ensi lauantaille on meille varattuna pöytä Ristorante Comosta Tampereelta, ja luvassa siis herkkuillallinen ennen illan keikkapläjäystä YO-talolla. Minä olen niin innoissani! Kun vain keskiviikkoon jaksaa taistella, niin sen jälkeen taivaat kyllä aukenevat.

Me emme lähde matkalle maailman ympäri. Me lähdemme Tampereelle! Ja parempaa just tähän saumaan ei vois olla ♥

2 kommenttia: