tiistai 12. tammikuuta 2016

Parasta minussa

Koska elän edelleen lääkiselämässäni kieltämisvaihetta klinikan suhteen, en voi kirjoittaa opiskelusta tällä hetkellä mitään. Kaikki tiet vievät klinikkaan ja sen ajattelemisen aika on vasta muutaman päivän päästä, kun minulla on rauha ajatella, eikä ainakaan tänä päivänä, jolloin olen kituutellut VTI:n kourissa, ollut kuusituntisen päivän luennoilla, jatkanut päivää kotona tekemällä muistiinpanoja ja nyhertänyt speksin PuMan parissa illan vapaat tunnit. Ei pujahdeta sille sektorille ollenkaan, juu ei tänään. (Paikalla ketään muita YleX:n vanhan Keskusradio-ohjelman faneja??)


Koska elämä on tällä hetkellä kovaa ja postausaiheet vähissä, lähdin lurkkimis-kurkkimismatkalle googlen ihmeelliseen maailmaan. Postausideoita on tylyn ynseä ja lähes epätoivoa heijasteleva hakulauseke, joka on aikaisemmilla epätoivon hetkillä vienyt minut Vauva.fi- ja Suomi24-sivustoille, joissa parhaat postaus_ideat (tai vaihtoehtoisesti postaus-ideat) ovat olleet luokkaa meikkipussin sisältö, oma huone, suosikkinettisivuni, lempikoirarotuni ja vaatekaappi. Ei aivan minun nykyistä aihepiiriäni. Onneksi google oli oppinut just-joo-mitä-ehdotuksia -tuhahduksistani ja tarjosi minulle tällä kertaa ensimmäisenä Kivempi blogi -blogia, jonka 101 postausidean joukosta yksi nappasi. Tai ei aivan kybällä suoraan napannut, mutta laitoin nappaamaan, koska tätä minä kaipaan näihin aikoihin. Tulen tulevana keväänä olemaan enemmän heikoilla hangilla, kuin todennäköisesti koskaan tähän astisessa elämässäni, joten ehkä tekee ihan tyttöä miettiä, mikä minussa on hyvää.
  
- Minä ajattelen valtavasti muiden kannalta, näiden tunteita ja kokemuksia asioista -
- Minulla on kauniit hiukset -
- Olen herkkä
- En ikinä halua satuttaa ketään toimillani -
- Teen aina huolella ja mahdollisimman hyvin asiat, joita pidän tärkeänä -
- Osaan kirjoittaa hyvin -
- Autan läheisiäni ja ystäviäni aina, kun vain pystyn - 
- Olen älykäs -
- Olen sanani mittainen. Kun luvataan, se pidetään -
- Olen reilu -
- Osaan myöntää, kun olen väärässä -
- Olen pitkä -
- Minulla on oma tyylini -
- Olen sopiva yhdistelmä #yoloa ja järkeä -
- Olen kaunis -
- Saan ihmiset nauramaan - 
-  Välitän itsestäni -
- Olen taitava askartelemaan -
- Teen hyvää ruokaa ja osaan leipoa hyvin -
- Osaan ja uskallan rakastaa -

Hyvä minä. Hyvä te. Ollaan kaikki aika äärimmäisen jees, vaikka välillä ei siltä tunnukaan ♥

Ps. Hetkiin, jolloin minäkuvan kiillotus ei kiinnosta, suosittelen vähemmän maailmaasyleilevää teksiä Olemmeko kuviemme summa.

2 kommenttia:

  1. Tekstejäsi lukiessani olen tehnyt yllättävän usein huomioita, että vaikutat kovin samanhenkiseltä ihmiseltä kuin minä! :D Nytkin kun luettelit yllä ominaisuuksiasi, kaikki täsmäsivät myös minuun (paitsi tuo pituus...ehm). Jutuistasi mielenkiintoisia tekee se, että niihin on helppo samaistua. Lääkikseen pyrkivänä minulle ainakin blogisi on ollut suoranainen aarre! Jatka samaan malliin. You go girl! ;D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Et oikeasti usko miten ihana on lukea tämmönen kommentti. Heti tulee sellanen woo haluan taas kirjottaa -olo! Kiitos siis et kommentoit :) Ja mahtavaa kuulla, että jutut on uponnut. Valtavasti tsemppiä sulle kevääseen ja samat sanat: you go girl!! ;)

      Poista