tiistai 22. maaliskuuta 2016

Lukiolikat Helsingissä

Me saimme pitkän jahkaamisen ja suunnittelun jälkeen kerättyä kasaan iso osa meidän lukioporukasta. Tai yläasteporukasta, riippuen keneltä kysyy, koska minä liityin jengiin vasta lukiossa, kun taas yksi muiden kanssa saman luokan yläasteella käyneistä jatkoi lukion sijaan amiskaan. Sama se, koska pointti oli vain kerääntyä kasaan ja kihistä estrogeenihöyryissä, jotka kuuden naisen samaan asuntoon sijoittaminen sai aikaan. Yksi viikonlopun kohokohta oli myös käydä moikkaamassa kaverin muutama viikko syntynyttä vauvaa ja tietysti tuoretta äitiä. Voi mikä söpöys ja pieneys ♥Porukan kokoon saaminen oli itsessään jo aikamoinen temppu, koska sekaan mahtuu kaksi vuorotyötä tekevää sairaanhoitajaa, kaksi pk-seudulla kaupassa töitä tekevää, yksi erityisesti viikonlopputyötä tekevä ja sitten tietysti minä, jonka ainut murhe oli, ettei get together mene päällekkäin speksin vikan illan bileiden kanssa. Aika kovan osanoton onnistuimme lopulta keräämään kasaan, koska vain yhdelle viikonloppu oli mahdoton järjestää.
Koska emme ole tuolla porukalla nähneet lukion jälkeen tai ehkä jopa ikinä, jos katsellaan minun näkökulmastani, joka en kuulu jengiin vielä yläasteajoilta, tärkeintä oli olla vain yhdessä. Ja syödä hyvin. Lauantaille järkkäsimme elämäni parhaan brunssin, jonka parissa menikin kevyesti puoli päivää. Oli myös puhetta room escapesta, mutta lopulta olimme liian myöhässä ja liian rahattomia. Siispä tulikin vain pieni kävelyretki ruokailujen ja viinilasillisten välissä ennen illan laittautumista ja keskustaan siirtymistä. 
 
Ja yössä me viihdyimme. Aluksi yhdet coctailit istuskelupaikassa, sitten jonotusta baariin ja lopulta pilkkuun asti tanssimista. Lauantaiyön huumaan kruunasi vielä sunnuntaiaamu, jolloin kenelläkään ei ollut huono olo ja aamupalaksi riitti eilisen brunssin tähteitä.Kuten tuo viikonloppu jälleen opetti, elämä on lopulta hyvin yksinkertaista. Kivoja ihmisiä ympärillä, hyvää ruokaa, yhdessä tekemistä, skumppaa, vähän aurinkoa ja se on siinä. Bingo.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti