maanantai 25. huhtikuuta 2016

Proffikset 2016: sillis ja sauna

Koska vuosijuhlissa on kyse yksittäisten uskomattomien juhlahetkien lisäksi myös kestävyyskunnosta, oli juhlien luonnollisesti jatkuttava heti lauantaiaamuna. Itse kotiuduin iltajuhlan baarijatkoilta Gongista kolmen aikaan, kun kuljetus jatkojen jatkoille Tivolille starttasi, mutta kotona nukkumaanmeno venyi yli neljään proffispäivän kuvien pakkofiilistelyn takia. Unta ennen lauantain uutta nousua kertyi siis viisi tuntia ja aamulla sängystä nopeasti noustuani ensimmäinen ajatus olikin, että ei apua. Huonot lähtökohdat, mutta ison vesilasin ja pienen verenpaineen ja sykkeen tasailun jälkeen olin kuin olinkin 30 minuutissa valmis poistumaan kotoa kohti Medisiinalta lähtevää silliskuljetusta, ja matkalla koululle aurinkoinen aamu suorastaan hymyilytti. Aurinkoa, aikaa, ystäviä ja päivän ainoana tavoitteena pitää hauskaa yhdessä! ♥


Teemana silliksellä oli tänä vuonna huoltoasema ja me päätimme asuissamme kääntää asetelman hiukan ympäri. Olimme Greenpeacen aktivisteja. Asu oli minusta loistava! Kangas maksoi vajaa kaksi euroa per nenä, painovärit löytyivät valmiina, työaikaa kului pari tuntia ja asu oli helppo toteuttaa ulkovaatteiden kanssa. Pelkkää voittoa siis.

Sillis- ja saunapaikka pysyivät mysteereinä bussin pihaanajoon saakka. Silliaamiaista nautimme jossakin päin Littoista ja saunomaan pääsimme Lietoon, aivan kuin sillä olisi ylipäätään ollut mitään väliä, koska kaikki oli järjestetty meille joka tapauksessa valmiiksi. Juhlissa olikin parasta, ettei tarvinnut itse miettiä mitään käytännön asioita. Kriittisimmät valinnat, jotka koko viikonlopun aikana tein, olivat, että menisinkö pomppimaan pomppulinnaan nyt vai myöhemmin, ottaisinko siiderin vai oluen ja pitäisiköhän syödä vähän lisää jotakin. Ruoka, juoma, kuljetus ja viihde, aivan kaikki mitä ihminen voi juhliltaan kaivata, oli mietitty ja huolehdittu valmiiksi niin, että me juhlakansa saimme vain nautiskella. Ja me nautimme.


Silliksellä nautimme aurinkoisella kivellä istuen kakkospäivän buffet-aamupalaa. Pitkin päivää nautimme juhlavirvokkeita, ja kakkospäiväkin lähti todella smoothisti käyntiin terästetyllä pillimehulla. Saunalla nautimme pomppulinnassa hyppimisestä ja tanssimisesta ensin pihalla ja myöhemmin sateen yllätettyä liikuntasalin lattialla. Bussimatkoilla nautimme huolettomuudesta ja juhlien uskomattomasta fiiliksestä, joka tuntui vyöryvän vastaan kaikkialta. Tivolilla nautimme saunasta. Koko päivän nautimme ystävistä ja juhlien absurdista upeudesta. 


Mä olen lähes sanaton. Ei ole kerta kaikkiaan mitään, mikä olisi viime viikonloppuna pilannut fiilistä, ja jokainen muisto, joka proffiksista jäi, on äärimmäisen lämmin. Oispa jo ensi kevät.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti