lauantai 18. kesäkuuta 2016

Jos vaikka huomenna vähän pyöräiltäisiin...

Ei löytynyt alle 100 euron äkkilähtöä, joten huomisesta alkaen tapahtuu tämä:

Kuva: http://www.saaristonrengastie.fi/

O-ou.... Minun pyöräilyhistoriani pitää kyllä sisällään paljon arjen hyötypyöräilyä, mutta pisin yhtäjaksoinen lenkki, jonka olen pyörän selässä tehnyt, on vain 30 kilometria. Sen sijaan jo huomenna edessä olisi 60 kilometriä ja tulevina päivinä lähes 200 lisää. O-ouuuuuu :D (Järkytyspäissäni joudun laittamaan tekstiin jopa hymiön, joita normaalisti välttelen.)

Tulevina päivinä tulee blogissa yllä olevasta syystä olemaan siis hiljaista, koska edessä on telttamajoitusta rajallisen tekniikan seurassa, mutta jos jalkani, sormeni ja koko kehoni tulevista päivistä vain elossa selviävät, on tulevaisuudessa ainakin kerrottavaa.

Toivottakaa onnea, koska sitä hyvin todennäköisesti tarvitaan, että saaristosta elävinä ulos poljemme! :D (Toinen järkytyshymiö, tilanne on vakava.) Huh huh.... #yolo 


Ps. Vastaan rästiin jääneisiin kommentteihin heti, kun elämä hiukan rauhoittuu. Isoja aiheita pohdittu mm. korkeakoulu-uudistus -tekstiin liittyen, niin haluan keskittyä kunnolla ennen kuin vastailen! :)

2 kommenttia:

  1. Oi vitsi mäki haluun! Huippua reissua ja onnea matkaan :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Luin tämän kommentin ennen lähtöä, vaikka vastaamaan en ehtinytkään ja se lämmitti :) Kiitos :)) Reissu oli mahtava!

      Poista