keskiviikko 8. kesäkuuta 2016

Vuosi reilistä

Ihan vaan, koska mä en kestä. Täällä minä nökötän hyisessä tuuli-Suomessa vailla minkäänlaista varmuutta kesän lämmöstä, kun taas tasan vuosi sitten samaan aikaan nautin ensimmäisestä reilipäivästä Roomassa varmana ainoastaan tulevan seitsemän viikon seikkailuista. Huh huh tätä kontrastien määrää. Onneksi huomenna pääsee taas töihin manuilemaan... Enkä minä Rooman helleöistä appelsiinipuistossa istuskellen ja öisen kaupungin ihastelusta pienissä viinihiprakoissa oikeasti tykännytkään.
 

Mistä muuttua extremehalvaksi lomamatkaksi ja mahdollisimman äkkiä? Ärsyttää oikein, että viime vuonna oli tähän aikaan tuollainen seikkailu edessä ja nyt ei ole mitään varmaa kiikarissa. Pöh.

2 kommenttia:

  1. Hei, jos sulla on aikaa/ mielenkiintoa niin haluaisitko kirjottaa mielipidettäs siitä suunnitellusta korkeakoulumuutoksesta, että entä jos lääkikseen pääsisikin suoraan lukiosta todistuksella. Lueskelin äsken ite aiheesta älyvuodosta, mutta olis mukava kuulla sultakin mielipide aiheesta :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Erittäin mielenkiintoinen aihe! Oon miettiny itekin jo aiemmin keväällä aiheesta kirjottamista, mut se on tyrehtyny perehtymisen puutteeseen. En uskalla rueta huutelemaan mielipiteitäni ennen kun oikeasti tiedän hiukan, mistä ihan oikeasti puhutaan eikä vaan huhupuheissa :D Nyt siis tekemään kotitehtäviä ja sit ehkä uskallan sun innostamana tarttua aiheeseen. Kiitos ideasta!

      Poista