tiistai 11. lokakuuta 2016

Liebster Award!

Hiukan jäänyt jotain roikkumaan, kun tuonne luonnokset kansioon vilkaisin... Siispä nyt Liebster Award!

Haasteessa on 4 sääntöä:

1. Kiitä sinua nimennyttä bloggaajaa (Kiitos Josefina!) ja laita linkki hänen blogiinsa.
2. Vastaa sinut nimenneen bloggaajan 11 kysymykseen.
3. Nimeä ja linkkaa 11 Liebster Awardin ansaitsevaa blogia, joilla on alle 200 seuraajaa.
4. Keksi 11 uutta kysymystä nimitetyille.

En kykene millään haastamaan mukaan yhtätoista alle 200 seuraajan blogia, koska luen vain muutamaa, mutta linkkaan mukaan Everything makes me smile -blogin Heidin. Pakko jäädä vain toivomaan, ettei Heidiä ole jo haastettu mukaan, koska aika monessa blogissa Liebster Award pyöri jo aiemmin tänä vuonna. Jos intoa löytyy, kommenttikenttään saa myös vapaasti haastaa itsensä! 

IMG_3458

1. Auringonnousu vai -lasku?
Todella paha, mutta tällä hetkellä sanon auringonnousun, koska parina kirpeänä syysaamuna olen aamukahvia juodessani ikkunasta ihastellut aurinkoa ja fiilistellyt ajatusta kiireettömästä aamukävelystä. Onneksi on kuitenkin kirurgian kurssi, niin saa mennä kiireettömien aamukävelyiden sijaan sairaalaan pyörimään vailla päämäärää jo ennen auringonnousua.

2. Kaupunki- vai rantaloma? Missä?
Tämäkin on kinkkinen, mutta kahden vuoden takaisen Korean matkan vuosipäivän lähetyessä vastaan, että Aasia-loma! Sri Lanka, Vietnam, Singapore, kaupunki tai ranta... Alan pikkuhiljaa mielessäni avautua kaukomatkoille.

3. Mikä on lempiherkkusi?
Kaikki makea! Suklaa, irtokarkit, salmiakki, pulla, keksit, leivokset, aivan kaikki. Jos se on makeaa, minä syön sen.

4. Vaikein opettelemasi asia?
Varmaan lukiossa oppimani pitkän matikan asiat. Nykyisin ei olisi enää mitään toivoa osata integroida tai derivoida.

IMG_3352

5. Tylsintä ikinä on...?
Mieli tekisi vastata, että kirurgian lukemisen aloittaminen, mutta vastaan kuitenkin, että pakkopullasiivoaminen, kun ei kiinnosta yhtään ja jonottaminen/odottaminen, kun ei yhtään tiedä, kuinka kauan pitää jonottaa/odottaa.

6. Mitkä ovat aamurutiinisi?
Voi, niitä on paljon! Aamuni ovat oikeastaan pelkkää rutiinia. Herään toiseen herätykseen 15 min ensimmäisen jälkeen, suihkutan deodorantin, peitän kuivatellessa sängyn, käyn vessassa, painan valmiiksi ladatun kahvinkeittimen päälle, puen illalla valmiiksi valitut vaatteet, meikkaan, syön aamupalan, luen seuraamani blogit tietyssä järjestyksessä, pesen hampaat, nappaan illalla valmiiksi pakatun repun ja lähden kouluun. Aikaa aamutoimiin varaan mukavuudenhalusta riippuen 45-50min.

7. Millainen on unelma-asuntosi?
Jos puhutaan tulevaisuuden loppuelämän asunnosta, vastaan, että kävely tai maksimissaan helpon pyöräilymatkan päässä keskustasta oleva uusi kivinen omakotitalo. Jos puhutaan tästä hetkestä, unelmoisin valoisasta, tilavasta ja parvekkeellisesta kerrostalokaksiosta uudessa talossa lähellä koulua, sairaalaa ja keskustaa.

8. Mikä on turhin ostoksesi?
Vastaan viimeaikojen mattokohun takia, että 60 euroa maksanut olohuoneen matto, jonka päälle menin kaatamaan teetä.

IMG_3459

9. Mikä on suurin unelmasi tällä hetkellä?
Vastaan tylsästi, että saada kouluhommat tyydyttävälle tasolle niin, että voisin olla itseeni ja taitoihini tyytyväinen edes hetken aikaa. Ei kuitenkaan taida olla näköpiirissä seuraavaan 20 vuoteen... Jos mietin pinnallisemmin, toivoisin mahdollisuutta matkustella paljon, syödä usein herkkuruokaa ja olla niin tikissä kunnossa, että peiliin katsoessa ei jurpsuttaisi.

10. Ensimmäinen hauska asia, joka tulee mieleesi?
Kun juo kylmää vettä, kylmyyden voi tuntea ruokatorvessa.

11. Mitkä 5 tavaraa pelastaisit ensimmäiseksi, jos kotisi syttyisi palamaan?
Tabletti, järkkäri, Puputyttö-pehmolelu, reppu (=avaimet, lompakko, puhelin) ja ..... vaatteita, telkkarin, levysoittimet, Jarkon LP-kokoelman, läppärin? Riippuu paljon miten tulipalokiire olisi ja mistä huoneesta minun pitäisi palon uhatessa paeta!

***

Ja vielä uudet kysymykset:
1. Puna-, valko- vai kuohuviini? 2. Suosikkiluonteenpiirteesi itsessäsi? 3. Jotain, mistä pidät ulkonäössäsi erityisesti? 4. Jos tässä hetkessä olisi aivan pakko valita jokin lääketieteen erikoisala, johon erikoistuisit, mikä se olisi? 5. Lempikirjasi ja miksi? 6. Unelmiesi matkakohde juuri nyt? 7. Viimeisin asia, jolle olet nauranut? 8. Paras asia, joka tämän syksyn aikana on tapahtunut? 9. Hetki, jolloin olit todella nolona? 10. Viimeisin ostamasi asia? 11. Suosikkisomekanavasi? 
         

6 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Kyllä, viimeinkin! :D Oon roikattanu tätä jostain syystä ties kuinka kauan luonnoksissa puolivalmiina, vaikka tätä oli tosi hauska tehdä :)

   Poista
 2. Ihanaa, kun haastoit minut! Monta vuotta sitten on tullut vastailtua tähän viimeksi, joten kiva päästä vastailemaan kysymyksiin :) Kysymyksetkin on kivoja!

  VastaaPoista
 3. Hahah, tää haaste on kyllä tosi hauska! Luulin että tää jäi jo kauan sitten unholaan mutta vielä tää näköjään kiertää :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahah ei vaiskaan, täällä tää sitkeesti pörrää :D

   Poista