maanantai 21. marraskuuta 2016

Eka työsuhde bloggaajana!

Elämme jänniä aikoja ystävät hyvät. Noin kuukausi takaperin keräsin kaiken rohkeuteni ja blogin suhteen keräämäni itseluottamuksen, ja hain töitä. Bloggaajan töitä. Pari viikkoa sitten sain sähköpostiini ilmoituksen, että minut oli valittu. Minut oli todellakin valittu yhtenä seitsemästä yhteensä 68 hakijan joukosta, mikä on uskomattoman mahtavaa!

Kyseessä on Turun yliopiston Tositarinoita Turun yliopistosta -markkinointiprojekti, jossa seitsemän opiskelijaa jakaa eri sosiaalisen median kanavissa opiskelijaelämäänsä seuraavan puolen vuoden ajan alkaen tästä päiväs. Meitä perinteisiä bloggaajia on kolme, vloggaajia kaksi ja instagrammaajia kaksi. Naisia viisi ja miehiä kaksi. Mahtavia tyyppejä seitsemän.

IMG_3748

Projektin ideana on esitellä yliopisto-opinnoista kiinnostuneille ja hakemista suunnitteleville ruohonjuuritasolla, mitä yliopisto-opiskelu aivan ihka-aidossa todellisuudessa on, koska hakuoppaiden kuvaukset ja muovisesti hymyilevät mainoskuvat ovat aina tietyllä tavalla feikkejä. Ne tuovat kyllä rivi kerrallaan esiin opiskelun ja kyseisen yliopiston opintojen suhteen tarjoamat mahdollisuudet, mutta eivät todellisuutta, mitä luennoilla, harkkatöissä ja esimerkiksi potilaan sängyn vieressä kandina seisoessa opiskelu oikeasti on, eivätkä opiskelijaelämää, joka on miljoona kertaa enemmän kuin opinto-oppaan kurssikuvaukset. Siksi olemme me. Seitsemän eri alan ja tiedekunnan oikeaa opiskelijaa, jotka täsmälleen tietävät, mitä todellisuus Turussa ja Turun yliopistossa on.

Ja voi, että minä olen innoissani! Pääsen ensi kertaa kirjoittamaan osana todellista projektia, oikean mainostuksen piiriin ja saamaan työstäni korvauksen. (Kaikki somettajat saavat puolen vuoden työstään korvaukseksi iPadin.) Minulle tämä kaikki merkkaa valtavasti ja olen rehellisesti sanoen aivan todella ylpeä itsestäni. On mahtava tunne luottaa omiin taitoihinsa jonkin asian suhteen. Tämän blogin lukijat tietävät, millainen jännittäjä minä olen. Tätä projektia en ole kuitenkaan jännittänyt bloggaamisen osalta yhtään. En yhtään! Luonnollisesti tietysti jännäsin muiden somettajien tapaamista ja mainoskuvien ja -videoiden kuvaamista, joten jännityksen määrä taitaa olla kohdallani vakio, mutta kirjoittaminen itsessään minua ei ole huolettanut. Siitä iso kiitos kuuluu teille tämän blogin lukijoille ja erityisesti kommentoijille, jotka olette monta kertaa innostaneet minua jatkamaan. Kiitos! ♥

IMG_3739
IMG_3745
IMG_3746

Tämä ei ole mikään loppupuhe. Ei, vastahan minä olen aloittanut. Seuraavat puoli vuotta huhtikuun loppupuolelle asti minä kirjoitan kahta blogia: Tositarinoita ja Krista_llia. Toinen pysyy tiukemmin perusasioissa yliopisto-opiskelun, opiskelijaelämän ja lääkiksen saralla olematta kuitenkaan mikään kuiva faktashow, ja toinen jatkaa siitä, mihin on tähän mennessä jäänytkin eli minun vapaana selityskanavana lääkiksestä, elämästäni ja ajatuksistani.

Seuraa molempia tai vain toista, mutta anna kummallekin mahdollisuus, koska minä todella haluaisin tämän onnistuvan! Linkki Tositarinoihin vielä tässä. Rakkautta ♥

12 kommenttia:

 1. Vau, hieno juttu, onnea uudesta blogista! Luinkin talvella aina välillä edellisiä Tositarinoita-blogeja ja nyt aion taatusti jatkaa :D Pystyykö tuota toista blogiasi seuraamaan bloglovinin tms kautta vai vinkkaatko täällä kun sinne tulee postauksia? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! Erittäin hyvä kysymys tuo mm. bloglovinin kautta seuraaminen. Luulen, että näppärintä on, että jaan tänne aina tositarinoiden puolen uudet tekstit.

   Poista
 2. Mahtavaa, onnittelut! Ehdottomasti olet ansainnut paikan :) Laita tännekin aina välillä muistutus linkkiä toisen blogin postauksista, niin eivät varmasti jää lukematta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! :) Erittäin hyvä idea tuo linkin jakaminen tänne, koska tuolla on hiukan epäselvä tuo seuraamisjuttu ja tuolle puolelle tulee todnäk myös hiukan harvemmin kirjoitettua.

   Poista
 3. Jee vautsi mikä juttu, onnea!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pieni askel ihmiskunnalle, mutta iso minulle, kiitos! :)))

   Poista
 4. No nyt valittiin kyllä täysin oikea henkilö. Mahtavaa!

  VastaaPoista
 5. Vau, pitää laittaa lukulistalle! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jee! :) Pikkuhiljaa aletaan tuollakin puolella päästä itse asiaan, kun alkulötinät on saatu hoidettua pois tieltä.

   Poista
 6. Onnea! Löysin tämän blogin tuon Tositarinoita-blogin kautta. Molemmat vaikuttavat kiinnostavilta ja hienoa, että jaksat kirjoittaa molempia! Intoa edelleen kirjoituksiin! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! Kiva kuulla, että liikenne kulkee myös sieltä blogista tähän suuntaan :)

   Poista