lauantai 3. joulukuuta 2016

20-luvun synttäribileet

Tasan viikko sitten minun bileunelmistani tehtiin kahdella tasolla totta. Sain järkätä 20-luvun teemabileet ja mukana juhlissa olivat sekä minun että Jarkon ystävät ♥ Minulle tuo ilta merkkasi valtavan paljon, koska minulla on ollut iso kynnys järkätä meidän kaveriporukoita yhdistäviä bileitä, koska aina tapahtuu klikkiytymistä ja lisäksi murehdin, että onko kaikilla varmasti nyt mukavaa.

Meidän 50v-juhlien (minä 24v + Jarkko 26v.) kohdalla päätin kuitenkin jättää murehtimatta. Minulla olisi joka tapauksessa hauskaa, koska kaikki vieraat olisivat minulle tuttuja ja olisihan erillisillä kaveriporukoilla kuitenkin toisensa, jos kunnollista sekoittumista ei juhlissa saataisikaan aikaan. Jos jollakulla tästäkin huolimatta olisi aivan sysikurjaa, se olisi hänen ongelmansa ja ovi pysyisi koko illan auki - kahteen suuntaan.

Untitled
Untitled

Ylimääräisen ajattelun unohtamisesta taisi olla hyötyä, koska juhlan emännän (yöks mikä sana) näkökulmasta meidän juhlat eivät olisi voineet mennä paremmin! Kaikki (noin 25/28, mikä on hurja luku!) olivat panostaneet teemaan todella antaumuksella. Kaksiomme jokainen neliö oli täynnä upeita 20-luvun mekkodaameja, höyhenpuuhkia, otsapantoja, pukumiehiä ja tyylikkäitä hattuja. Koko illan asunnossamme soi 20-luvun musiikki eikä kukaan kaipaillut Antti Tuiskua tai edes Robinia nostattamaan tunnelmaa. Boolikulho tyhjeni kummallakin tekokerralla ripeään tahtiin ja muutkin tarjoamiset katosivat parempiin suihin niin, että aamulla siivoaminen oli todella helppoa tyhjiä astioita kasaan keräillessä.

Viimeiset vieraat poistuivat meiltä viiden maissa, joten minulle usein merkittävä hyvien bileiden merkki - aamun asti venynyt juhlinta - toteutui myös. Illan aikana ympärille katsellessa kaikkialla hymyiltiin, ennestään tuntemattomat ihmiset kävivät keskusteluja keskenään ja vessaan viritetyt musiikit naurattivat lähes jokaista. Ainut, joka taisi hiukan mököttää, oli introvertihko hoitokissamme, joka onneksi yön myötä hiukan suli ja loppuyöstä viihdytti juhlakansaa antautumalla rapsuteltavaksi (kissestä lisää tulevaisuudessa!).

Untitled
Untitled
31244833312_7067c31ae6_z

Mikä sitten teki upeista juhlistamme juuri 20-luvun juhlat?

No juhlakansa tietysti. 30 aikakauden juhlataminetyyliin pukeutunutta vierasta luo salakapakkatunnelman mihin vain.
Koristelut ja kattaus. Viritimme olohuoneen ovenkarmeihin vanhat läpikuultavat verhot, puhalsimme musta-valkoisia ilmapalloja rykelmiksi huoneiden nurkkiin, kokosimme valkoisen joulukuusemme olkkariin ja loimme pienen baarinurkkauksen olohuoneen hyllyyn. Lisäksi olin askarrelut pianonkosketinviirin keittiöön Tarjoilupöydälle loimme tunnelmaa kultaisilla kakkupapereilla, helminauhoilla, kynttilöillä, kauniilla tarjoiluastioilla ja nelilokeroisella valokuvakehyksellä, jossa oli meidän kummankin kuvat ja korttipohjille kauniisti askarreltuna meidän kummankin synttäripäivämäärät.
Kakku ja booli. Leivoin juhliin Irish coffee -juustokakun, joka oli aivan superhyvää. Kakku katosi hetkessä ja sopi täydellisesti hiukan perusbileitä fiinimpään tunnelmaan. Boolina tarjosimme greippiboolia, joka myös oli mahtavan erilainen ja hiukan arvokkaampi juoma perusmehubooliin verrattuna. Booli luotiin miksaamalla mielivaltaisella suhteella greippimehua, omenamehua, vissyä, viinaa ja valkoviiniä.
Musiikki. Kuten sanoin jo edellä, ennen aivan juhlien viime hetkiä kaiuttimista soi ainoastaan 20-luvun musiikki, lukuunottamatta vessamusiikiksi jossain vaiheessa vaihdettua ganstaräppiä. Meillä oli kaiuttimet keittiössä, olohuoneessa ja vessassa, joka oli todella hauska uusi keksintö. Ukulelen tahtiin juhlakansa tosin viihdytti itseään laulamalla mm. Eppu Normaalia ja saimmepa nauttia spontaanista viettelevästä tanssiesityksestäkin illan aikana!

Untitled
Untitled

Kiitos vielä kaikille juhlijoille, jotka teitte illasta niin mahtavan! ♥ Kuvia illasta on vähän, mutta kaikki superbloggaajathan sanovat sen olevan nimenomaan onnistuneiden juhlien merkki.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti