maanantai 5. joulukuuta 2016

Kirran käytännön viikot - päiväni kuvina

Viimeiset kaksi viikkoa kirran kurssista ovat käytännön viikkoja, joiden aikana ei ole muuta opetusta kuin käytännön viikon suorituspaikassa tapahtuvaa työssäoppimista. Suomeksi sanottuna haahuilemme kahden viikon ajan henkilökohtaiseksi ohjaajaksemme nimetyn kirurgin perässä ja otamme osaa kaikkeen, mitä hän tekee. Minä vietän molemmat pakollisista kahdesta kirurgian käytännön viikosta (olen aiemmin syksyllä tehnyt anestesiologian käytännön viikon ja YLE-viikon) tekonivelosastolla Turun kirurgisessa sairaalassa, joka on Tyksin ns. haarakonttori noin 2km päässä pääsairaala-alueelta.

Ajattelin, että poikkeuksellisesta viikosta voisi olla hauska tehdä päiväni kuvina -tyyppinen postaus, joten seuraavaksi paljon kuvia ja mahdollisimman minimissä pidettyä selitystä kuvien takaa.
 
Untitled
Untitled
Untitled
Untitled

Herääminen klo 6.30 ja hoitokissemurusen ruokkiminen / Meikkaaminen kahvin tippuessa / Aamukahvi / Aamupala ja rauhallinen blogihetki ♥

Untitled
Untitled

3,4 kilometrin aamutaivallus kotoa Kirurgiselle sairaalalle. Onneksi tykkään kävellä, joten ainoa miinus matkasta on ydin-tyksiä aikaisempi herääminen. / Ihana talvinen Kupittaan puisto.

Untitled
Untitled
Untitled

10min kestäneen aamukierron jälkeinen puolentoista tunnin odottelu ns. renkituvassa ennen leikkausten alkua (tyypillistä kirraa...) / Onnellinen kandi, joka on juuri selvinnyt polven tekonivelleikkauksessa assaamisesta, vaikka ortopedinen avaruusleikkaushuppukypärä oli koko leikkauksen ajan vinossa ja painoi päätä, ja kypärän ilmastoinnin akku putosi housunliepeestä niin, että hoitaja joutui kaivautumaan steriilin leikkaussalitakkini sisään kandin seisoessa nolona steriilit kädet ojossa, kahdesti. / Kirurgisen sairaalan leikkaussalikäytävä lyijyliiveineen ja saleissa olevien potilaiden sänkyineen.

Untitled
Untitled
Untitled

Kävin hakemassa YTHS:ltä influenssarokotteen. Lääkiksen klinikkavaiheen opiskelijoille tarjotaan ilmaiset influenssarokotukset, koska pyörimme paljon sairaalassa ja olemme potilaskontaktissa aivan kuten valmiitkin terveydenhuollon työntekijät. / Syvärit. Täysin kesken ja levällään. Ei sen enempää lisättävää. / Meijän kisse ♥

Kissen lisäksi iltaan mahtui myös ruuanlaittoa ja sohvalla makaamista, mutta näistä en muistanut näpsäistä kuvaa, enkä usko postauksen laadun näiden kuvien poisjäämisestä ainakaan kärsivän.

Enää yksi viikko koulua ja kaksi helpohkoksi haukuttua tenttiä ennen joululomaa! Hurraa!

2 kommenttia:

  1. Ihana kisu ♥ Ja lisää näitä postauksia! Pitää itsekin toteuttaa my day-postaus lähiaikoina :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi hän on tosiaan vallan ihana. Pahaa tekee ajatellakin, että ensi viikolla se lähtee pois ja jäädään taas elämään lemmikitöntä arkea :( Mutta hyvä jos postaus miellytti. Näitä vois todellakin tehdä useemmin, koska näitä on muiltakin kiva lukea! ;)

      Poista