perjantai 9. joulukuuta 2016

Lounaspaikkasuositus Turussa

Me olemme kovan luokan sushifaneja, Jarkko jo aikojen alusta lähtien ja minäkin jo monen vuoden ajan muutaman epäröivän kokeilukerran jälkeen. Olemme Turussa vannoneet Hanko Sushin nimeen. Kovasti kehuttua kauppahallin Kadoa emme ole vielä testanneet, mutta Sushi Pandan sen sijaan olemme todenneet niin huonoksi, että ensimmäistä kertaa ikinä sushia jäi syömättä, kun heiltä tilasimme.

Parin viikon ajan olen Hansan kauppakeskuksessa pistänyt merkille, että kahvilaketju Aschan mainostaa lounassushibuffetia 15 euron hintaan klo 14 asti. Tänään menestyksekkään anestesiologian tentin jälkeen joululahjashoppailujen lomassa oli pakko käydä testaamassa tuo buffet.

Untitled

Etukäteen olimme molemmat hyvin skeptisiä. Buffetsushi ja kahvilasushi eivät sanoina herättäneet suurinta mahdollista luottoa ruuan laadun suhteen, ja vuosien kuluessa meistä on kehittynyt rehellisesti sanoen melkoisia sushinirppiksiä, jotka haluavat sushinsa olevan tuoretta, maukasta ja kaunista. Rohkea kuitenkin rokan syö ja kokeilunhaluinen sushinirppistelijä kahvilasushibuffetin.

Ja wou! Buffetin sushi oli niin hyvää! 15 euron hinnalla sai vapaasti hakea tarjoilupöydästä erilaisia makeja ja nigirejä, joita kaksi kokkia pöydän vieressä jatkuvasti valmisti. Lisäksi buffetiin kuului misokeittoa, inkivääriä sekä tietysti soijaa ja wasabia. Erilaisia nigirejä oli tarjolla neljää sorttia (lohi, grillilohi, rapu ja "taikinahuppu") ja makeja taisi olla viittä erilaista, joukossa sekä perinteisiä levämakeja että kaliforniamakeja.

Erittäin iloisesti yllättyneenä vahva suositus Hansan Aschanin sushibuffetille ja varma uusintareissu luvassa itsellekin jossain vaiheessa!

2 kommenttia:

  1. Oiii, suosittelen kyllä testaamaan Kadon susheja, ainakin pari vuotta sitten ne oli tosi hyviä! ^^

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin oon monelta kuullu! Siksi onkin lähes noloa, että se on edelleen testaamatta... Täytyy ottaa itseään niskasta kiinni ja mennä sushille :D

      Poista