sunnuntai 9. huhtikuuta 2017

Tositarinoita: Proffisten juhlalookki ja opiskelijaelämän hightlightit

Viimeisiä hetkiä aletaan vedellä Tositarinoita-projektin osalta. Vielä noin kuukauden verran hommaa muistaakseni jäljellä ja vielä on paljon teksti-ideoitakin odottamassa käsittelemistä. Kuluneen kahden viikon aikana olen kirjoittanut yhteishausta, opiskelijaelämästä ja tämän viikonlopun proffiksista

Top 8 opiskelijaelämäkokemukset

Opiskelijaelämä on käsite. Tämä postaus on omistettu kaikille huikeille hetkille, jotka ovat tehneet kuluneista lähes kuudesta (!) opiskeluvuodestani elämäni parhaita.

Linkki: http://tositarinoita.utu.fi/2017/03/28/top-8-opiskelijaelamakokemukset/


Korkeakoulujen yhteishaun viime hetket ovat käsillä!

Kuluneen viikon keskiviikkona päättyi kevään 2017 korkeakoulujen yhteishaku. Toivon mukaan aivan jokainen unelmaansa tänä keväänä tavoitteleva muisti hakunsa tehdä, koska nyt on myöhäistä. Postaus on katsaus minun kolmevuotiseen yhteishakuhistoriaani, koska jokainen vuosi oli hakuprofiililtaan aivan omanlaisensa.

Linkki: http://tositarinoita.utu.fi/2017/04/04/korkeakoulujen-yhteishaun-viime-hetket-ovat-kasilla/


Proffajuhlista selvitty - katsaus vuosijuhlalookkiin ja -budjettiin

Kulunut viikonloppu on jälleen keväisen juhlahumun täyttämä, kun juhlittiin 71-vuotiasta TLKS:aa Turun VPK-talolla. Tulen kirjoittamaan proffiksista vielä sekä tämän että Tositarinoita-bloginkin puolelle, mutta alkupalana käyn läpi tämän vuoden juhlapukeutumiseni. Lisämausteena postauksessa on budjettinäkökulma, koska proffiksiinkin saa halutessaa hukutettua tuhottomasti rahaa - vaikka ei todellakaan tarvitsisi.

Linkki: http://tositarinoita.utu.fi/2017/04/09/proffajuhlista-selvitty-katsaus-vuosijuhlalookkiin-ja-budjettiin/

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti