sunnuntai 23. huhtikuuta 2017

Tositarinoita: Vappuhuumaa, lääkisvideoita ja hyvästit!

Kirjoitin juuri viimeiset tekstit yliopiston Tositarinoita-blogin puolelle, joten tämä on viimeinen linkkaus sen puolen teksteihin. Kirjotan varmasti tänne vielä katsauksen kuluneiden noin viiden kuukauden fiiliksistä, mutta puretaan aluksi pois alta nämä varsinaiset postaukset.


Opiskelijavappu on portti kesään ja yksinkertaisesti vain parasta

Opiskelijavappu on käsite. Kun yhdistetään kevät, lukukauden loppumisen häämöttäminen, skumppapullot ja ystävät ei tuloksena voi olla kuin jotain mahtavaa. Tuloksena on vappu. Minä rakastan vappua! Ihanaa, että jo viikon päästä pääsee taas juhlimaan kevättä valkolakki päässä.

Linkki: http://tositarinoita.utu.fi/2017/04/18/opiskelijavappu-on-portti-kesaan-ja-yksinkertaisesti-vain-parasta/


Motivaatiota lukemiseen lääkisvideoista

Kaikki tuntevat Psy Lehdon ja Tahtovat leikkaa, mutta kuka osaa laittaa pleuradreenin? Ei hätää. Valmistuva kurssi ja thoraxkirran opettajamme Jamo opettava. Uusi klassikko on syntynyt?

Linkki: http://tositarinoita.utu.fi/2017/04/23/motivaatiota-lukemiseen-laakisvideoista/


Tositarinat loppuvat, mutta tositarinat jatkuvat

Viiden kuukauden projekti on nyt ohi. Mitä tuli tehtyä, mitä jäi käteen ja olenko itse tyytyväinen, sekä tietysti hyvästit.

Linkki: http://tositarinoita.utu.fi/2017/04/23/tositarinat-loppuvat-mutta-tositarinat-jatkuvat/ 


Ohi on. Huh. Olipas hauskaa! Nyt kohti uusia haasteita ja parempaa keskittymistä lukemiseen ja kahteen muuhun blogiin.

2 kommenttia:

 1. Huh, oot kyllä aikamoinen superbloggaaja, kun olet jaksanut kirjoittaa kolmea blogia samaan aikaan! Tulee vähän ikävä Tositarinoita-blogia, koska erityisesti yliopistoon liittyvät jutut kiinnostavat ja sen on tarjonnut mukavan laajasti asiaa opiskelijaelämän osalta, ja erityisesti olen tykännyt sun kirjoituksista - kiva kirjoitustyyli ja muutenkin mukavaa luettavaa :)
  Onneksi kuitenkin tämä blogi jatkuu, ja pidän kovasti myös tämän blogin henkilökohtaisemmista kirjoituksista. Intoa siis edelleen kirjoittamiseen ja kiitos tästä kevään bloggausurakasta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon!! Tosi ihanaa saada tälläista palautetta. Täällä tosiaan tarina jatkuu, vaikkakin hiukan erilaisena kuin Tositarinoiden puolella :)

   Poista