maanantai 3. huhtikuuta 2017

Varpublogit - minä ja Varsinais-Suomen blogimaailma uuden edessä

Blogini sivupalkkiin ilmestyi tänään osa, joka enteilee uutta. Uuden edessä olenkin, mutta en yksin, koska samanlaisen loikan uuteen otti 11 muutakin blogia, joista tosin myös Kristallihäät on minun kirjoittamani.

Tänään maanantaina 3.4. aukesi nimittäin tuore Varpublogit-blogiyhteisö.

varpubänneri

Älkää kysykö kovin tarkasti, mistä on kyse, koska minäkin olen yhä hämmennyksissäni, että mistä onkaan kyse, mutta vibani tapahtuvasta on hyvä ja siihen tunteeseen minä toistaiseksi luotan. Jotain minä luonnollisesti kuitenkin Varpublogeista tiedän ja sieltä hyvä fiilikseni kumpuaa.

Varpublogien ideana on koota yhteen Varsinais-Suomen blogimaailmaa kulttuurin, tekemisen ja lifestylen kentältä. Mukana on muun muassa perheblogeja, valokuvausblogeja (esim meidän kihlakuvat kuvanneen Josen blogi), kulttuuriblogeja minun oman hääblogini ja randomlifestylelääkisblogini lisäksi. Yhdistävänä tekijänä on jonkinlainen paikallisuus ja halu tuoda omia Turku-kokemuksiaan esiin. 12 Varpuihin kuuluvan blogin lisäksi sivustolle tuotetaan myös aivan Varpublogin omaa materiaalia, jonka ideana on keskittyä Turun ja sen ympäristön tarjoamiin mahdollisuuksiin informatiivisesta näkökulmasta. Tälläistä on olemassa, täällä se sijaitsee ja tämän verran se maksaa

Käytännössä blogieni kuuluminen Varpublogeihin ei muuta oikeastaan mitään. Kirjoitan edelleen täsmälleen siitä, mistä tahdon ja esimerkiksi Krista_llian puolelta blogin vahva lääkispainotus ei ole katoamassa mihinkään. Minun blogini ovat edelleen minun blogejani, joihin minulla on sataprosenttinen päätösvalta, se ei muutu mihinkään. Nykyään on vain yksi paikka lisää löytää infoa ja inspiraatiota Turusta ja Turun seudulta, näppärästi yhden sivuston alle koottuna. Sitä on Varpublogit. Jännää!

Varpublogien Facebook-sivulle tästä ja instaan täältä!

2 kommenttia:

  1. Ihanaa kun saatiin sut mukaan! <3 Ja oli mahtava nähdä ja tutustua livenäkin. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, kun pyysitte mukaan! Innolla olen mukana :)

      Poista