lauantai 19. elokuuta 2017

Turvassa

Turussa tapahtui eilen asioita, jollaisia ei pitäisi tapahtua missään. Onneksemme me olemme Jarkon kanssa molemmat kunnossa, kuten myös kaikki meidän ystävämme, läheisemme ja tuttumme. Kaikki eivät kuitenkaan ole yhtä onnekkaita, vaan liian monen perheen ja ihmisen elämä muuttui eilen peruuttamattomasti 3 minuutin aikana. Käsittämättömät tapahtumat ovat tänään paljon ajatuksissa, ja erityisesti ajatukset kääntyvät uhreihin, heidän läheisiinsä, silminnäkijöihin ja auttajiin. Syvimmät osanottoni kaikille uhrien läheisille, voimia loukkaantuneille toipumiseen ja kiitos auttajille. Varsinaisiin postauksiin palaan lähipäivinä, kun ajatukset eivät kierrä samalla tavoin perjantain tapahtumissa. Rakkautta.

36526915551_91afd50bb4_o

6 kommenttia:

 1. Mitä kuuluu? Et ole päivitellyt pitkään aikaan.

  VastaaPoista
 2. Missä olet? :( Toivottavasti kaikki ok

  VastaaPoista
 3. Täälläkin myös yksi blogiasi kaipaava <3

  VastaaPoista
 4. Jos opiskelee lääetiedettä, ei taatusti jää juuri aikaa päivittelyyn täällä. Jos tahtoo selvitä kunnialla opikelustaan :D Tervepäinen 'lääkärityttöopiskelija' tunnut Krista olevan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

   Poista
  2. Se on totta, mutta Krista on aikaisemminkin päivitellyt blogia ahkerasti opiskeluista huolimatta. Sen takia heräsi huoli.

   Poista