keskiviikko 6. helmikuuta 2013

Love boat part 2

Laivareissu sujui erittäin hyvin ja laiva kellui kauniisti, vaikka yöllä aallokko meinasikin keikuttaa vähän hurjanpuoleisesti. Sisälläni asuu pieni liikennevälineneurootikko, joka pelkää henkilöautossa hirviä, bussissa ojaan suistumista, lentokoneessa moottoreiden hyytymistä ja laivassa jäävuoria ja hajoavaa keulavisiiriä... Pelkoni ei mitenkään rajoita minua, eikä muiden kuin lentokoneen kohdalla voida edes puhua pelosta, vaan kenties hieman epäluuloisesta suhtautumisesta liikkumisen turvallisuuteen, mutta aina minä mietin mitä voisi tapahtua.

Laivan keski-ikä hipoi kenties lähempämä 60 vuotta, mutta se ei haitannut, koska emme me laivalle bilettämään tulleet, vaan viettämään aikaa yhdessä ja tekemään uutta yhdessä, risteilemään :) Alla pieni kuvakooste 23 laivalla vietetystä tunnista.
Hyttifiilistelyä


Meillä oli laivan kovimmat bileet...
Aamupala oli hyvää ja Tukholman saaristo näkyi kivasti aamupalapöydästä

Maarianhamina (ja aurinko!)


Kuinka monta risteilijää mahtuu samaan kuvaan?Tuliaisia...    


Suunniteltiin, että ensi kesänä voitaisiin lähteä uudestaan. Olisi ihana ottaa kannella aurinkoa ja katsella merta :)

Ps. Minulla on joku fetissi noihin suuriin risteilijöihin. Minusta nuo meressä kelluvat kerrostalot ovat vain uskomattoman vaikuttavan näköisiä ja olinkin joka kerta toisen laivan lipuessa ohi innoissani nenä ikkunassa.

Pps. Päivitin viikonlopun postaukseen nyt myös uusia kuvia, kun sain kaikki kuvat koneelle.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti