keskiviikko 13. helmikuuta 2013

Mars ulos mukavuusalueelta!

Heti ensimmäiseksi GO KUOPIO, mutta vain negatiivisella tavalla. Siellä on taas joku leikkinyt vakavilla ja pelottavilla asioilla, ja käynyt Vauva-lehden keskustelupalstalle kirjoittamassa uhkaukset ampua kuopiolaisten koulujen henkilökuntaa ja oppilaita. Vaikka poliisikin koko ajan kertoi suhtautuvansa uhkaukseen perättömänä, en voinut olla miettimättä entä jos. Pikkusiskoni käy Kuopiossa koulua (hänen koulunsa ei onneksi ollut uhkauslistalla) ja olin hyvin huojentunut, kun sain yhden aikaan häneltä soiton, että kaikki hyvin ja, että hän jää kouluun päivän loppuun asti, vaikka koulun oppilaista suurin osa oli lähtenyt kotiin. Koska vaikka en ollut uskonut mitään tapahtuvan, keikkui mielen perukoilla silti koko päivän, että entä jos joku olikin tosissaan. Onneksi uhkaukset ovat tähän asti pysyneet perättöminä ja toivottavasti tekijä saadaan kiinni, koska mielestäni on sairasta, että näillä asiolla pelleillään.

Sitten vähän kevyempään. Olen suhtautunut melkoisen nihkeästi sukkahousut+shortsit vaateyhdistelmiin. Uskon olevani traumatisoitunut joskus yläasteaikoina, kun valkoiset H&M:n minishortsit yhdistettiin ties minkä värisiin sukkiksiin ja oltiin niiiiiin ihQ:i. Muistan parin vuoden takaa ilkkuneeni vähän pikkusiskollenikin, kun bongasin hänen yltään shortsit sukkisten päälle sujautettuna. Viime keväänä sain paluupuukon siskolta, kun hän vuorostaan näki heikon hetkeni sukkisten ja shortsien kanssa. Viime kevät oli minulle ujo testi ja siitä eteenpäin ole lämmennyt entistä enemmän kadulla vastaan kävelleille shortsi+sukkis -asuille. Ja oikeastaan hölmöhän minä olisin, jos en tähän yhdistelmään tykästyisi: tuohan se esille lempiruumiinosani, jalat, ilman, että tarvitsee varoa liikkeitään kuten hameen tai mekon kanssa. Tänään aion tulla ulos kaapista ja valloittaa valmennuskurssin metsänvihreillä H&M:n shortseilla ja mustilla sukkahousuilla.
  


Marssin ulos mukavuusalueelta myös keittiössä ja uunissa kypsyy tällä hetkellä täysin sävelletty peruna-porkkana-paprika-kana -uunivuoka. Perunan käyttö on meidän taloudessamme jäänyt aivan liian vähälle makaronin ja riisin jyrätessä lisukepuolella. Tänään asiaan kuitenkin muutosta ja uusi ruokakokeilu ruokalistalle.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti