maanantai 4. helmikuuta 2013

Sellanen viikonloppu

Viikonloppu sujahti ohi aivan huomaamatta! Jarkon isoveli kaverinsa kanssa tulivat tosiaan meille kylään pe-iltana. Pojat olivat 6 tunnin (ravintolavaunu)junailun jälkeen jo suhteellisen riehakkaalla tuulella ja suuntasimmekin baariin heti puolen yhdentoista maissa. Baareilu jäi melko lyhyeksi, mutta Lyni ja Klubi ehdittiin käydä tsekkaamassa.

Seuraava aamu oli elämäni huonoimpia juhlimisen jälkeisiä päiviä... Aamulla herätessäni luulin selvinneeni Lynin 2,5 euron tequiloista (miten tuo sana taipuu? :D) voittajana, mutta kuolema odottikin aamupalan jälkeen. Huono olo iski kuin salama kirkkaalta taivaalta, kun ompelin uutta merkkiä haalareihin. Siitä alkoi puolentoista tunnin kooma, kun makasin toimintakyvyttömänä sängyllä muiden tehdessä ruokaa. Että näin hehkeä ja taitava emäntä minä vierailleni olin... Huh.. Vieläkin kylmät väreet nousevat selkää pitkin, kun mietin oloa.

Elämä kuitenkin voitti ja hyvä niin, koska viideltä istuimme ylpeinä kuopiolaisina TPS:n "nakkikattilassa" HK-areenalla katsomassa, kuinka Kalpan kilpisydämet nuijivat TPS:n 0-4. Peli oli uskomattoman hauska kokemus, koska live-kiekkoa on tullut hyvin vähän käytyä seuraamassa. Kukaan meistä ei myöskään saanut nokkaansa, vaikka ylpeästi Kalpaa tepsin kotihallissa kannatimme. Kalpa on siis kuopion sm-liigajoukkue ja niin turkulaiseksi en ole alkanut, että Kalpan olisin vaihtanut TPS.ään. Toisaalta yllätyin myös siitä, kuinka paljon Kalpan kannattajia hallissa oli, vaikka Turku ja Kuopio ovat aika kaukana toisistaan. Keltamusta valtaa Suomen... ;) Turun jäähalli oli todella vaikuttava näky ja kokemus (minulle ainakin) jo sinänsä, jos jäähallia voi näin hienoksi tituleerata.


Pelin jälkeen iltaa jatkettiin voittajina ensin istuskellen/pelaillen/jutellen parissa paikassa (Hospodassa ja Rennossa) ja myöhemmin minä ja Jarkko piipahdimme Lynissä moikkaamassa tuttuja, kun vanhemmat pojat suuntasivat Venukseen. Kaikenkaikkiaan erittäin onnistunut ja mukava viikonloppu, kun unohdetaan lauantaiaamun hetkellinen kuolema, joka oli sen verran raju, että vietin eilisen täysin limpparilinjalla. Peli varsinkin jäi mieleen sen verran hauskana, että luulen haluavani katselemaan kiekkoa vielä uudemmakin kerran, varsinkin kun TPS tarjoaa opiskelijoille välillä ilmaispelejä.Turkuun matkaaville ja kivaa hengailupaikkaa kaipaaville tiedoksi, että Rento on nimensä mukainen paikka. Aivan ihana kodikkaan tyylikäs sisustus ja mukava ilmapiiri. Ikäraja arkisin 20 ja viikonloppusin 22, mutta raja ei onneksi ollut ehdoton, vaan eilisessä seurassani minäkin pääsin sisään :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti