keskiviikko 15. tammikuuta 2014

Kellon ympäri

Koulul eka, koulul vika? Ei sentään, mutta kasista puoli kasiin kulutin tänään Medisiinan lattioita ja penkkejä. Alkuun koko tämän molekyylilääketiede kurssin symbolinen luento sitruunahappokierrosta, siihen perään työinfoa (me päästään pistämään toisiamme!), lisää luentoa ja huipentumana vielä kahdesta kuuteen merkattu labraharkka. Ja koska kello ei vielä pyörähtänyt ympäri, pumailu venytti iltaa vielä parilla tunnilla.


Palailen vielä tämän kurssin kuluessa fiiliksiin, joita molekyyliroskat saavat aikaan, mutta pikaisesti todettava, että epätoivo ei ole vielä iskenyt. LBM on kuulemma koko lääkiksen roikutetuin kurssi, mutta toistaiseksi mennään lippu korkealla! Kertaakaan en vielä tosin ole kirjaa avannut ja sieltä se ahdistus TLRT:nkin kanssa loikkasi... Mutta ilon kannalta! Kyllä kemiahässäkät hoituvat.

Pumailussa ei saatu illalla oikein mitään aikaan. Päästiin purkamaan viime kerran juttuja ja kiristämään vähän lantioita saumoista, mutta haaveet mekkojen kasaan kursimisesta jäivät kyllä utopiaksi. Tosin karkasin muita aiemmin pois, joten ehkä ihmeitä onkin saatu aikaan. Uusia asuja ei päästy tänään aloittamaan tai edes suunnittelemaan aloitusta, koska taiteellinen johto vatvoo edelleen toiveitaan vaatteista.Rakastan ruokaa tekevää poikaystävää! Varsinkin, kun ruoka on järkyttävän hyvää ja nälkä vielä järkyttävämpi. Kun hiivin kotiin vaille kahdeksan, odotti pöydässä katettuna kylmäsavulohisalaattia<3 Tämän hurjan keskiviikon selätys on samalla koko viikon selätys, koska huomenna klo12 starttaa viikonloppu! Ja vieläpä överipidennetty viikonloppu, koska maanantaikin on vapaa. Siispä saunaan tuhoamaan tämän keskiviikon loputkin rippeet :) Ja hähää! Tää jois saunassa limpparia, koska tekee mieli.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti