torstai 9. tammikuuta 2014

Kotikolon uusi look

Tämä koti on ensimmäinen oma kotini. Koti, jossa sanavalta on vain minulla ja asuinkumppanilla. Sellaiseksi tämä koti rakennettin. Pikkuhiljaa muuton jälkeen ollaan muuteltu sisustuksen osasia, mutta suuret linjat ovat pysyneet ennallaan koko Turussa asumisen ajan. Kunnes tänä syksynä aloin haluta olohuoneen pinkistä eroon.


Olohuoneen Vallilan verhot olivat symboli koko yhteen muuttamiselle, koska verhot ostettiin jo ajoissa Kuopiosta ja ne saivat alkuun puoli vuotta odotella kaapissa ennen ikkunaan ripustamista. Täällä ne nyt ovat piristäneet olkkarin sisustusta jo 1,5 vuotta eikä rakkaus verhoihin todellakaan ole sammunut. Sen sijaan pinkki väri olkkarin piristysruiskeena alkoi tökkiä, joten edessä oli meidän kodin ensimmäinen isompi sisustusmuutos.


 
 Värit piilotettiin vaatehuoneeseen ja Ikeasta kannettiin uutta tummaa sävyä ikkunaan roikkumaan, laatikoston laatikot vaihdettiin mustiin ja lattialle levitettiin uusi matto. Merkittävin muutos kuitenkin oli veivata huonekalut ympäri. Olohuoneemme on tosi vaikean mallinen puikula, jonka yhdessä nurkassa täytyy möllöttää pakastin, koska se ei muualle mahdu. Olin mielessä pyöritellyt mahdollisuuksia, kuinka huonekalujen järjestystä saisi vaihdettua, mutta mikään ei vain onnistunut. Kunnes keksin, että tv-taso mahdollistaisi uusia tuulia. Pikavisiitti Huuto.nettiin ja matkaan Ikean Lack tv-taso hintaan 1,50e. Tason takajalka on halki, mutta meillä se jää seinää vasten ja pakkausteipillä hiukan tuettua taso mene täydestä. Selvennykseksi vielä, että ensimmäinen ja neljäs kuva ovat noin about samasta kohdasta.


Kuvien laatu on mitä on ja blogger viimeistään tuhoaa kaiken kuvien siirtovaiheessa....

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti