torstai 24. huhtikuuta 2014

Minä? Kampaaja? Woooo!

Minulle on uskottu uskomaton luottotehtävä, jollaista en ikimaailmassa olisi uskonut kohtaavani.

Suomen upein vuosijuhla + kaunis koulukaveri + upea iltapuku + minun tekemäni kampaus!!! 

Huomenna perjantaina on Turun lääkiksen proffikset eli vuosijuhla ja jos olen oikein käsittänyt, kyseessä on lähes Saulin vastaanoton veroinen iltapukujuhla, jossa tytöt saavat vihdoin lukiovuosien vanhojentanssimekkonsa uusiokäyttöön (ellei sitten tietysti halua ostaa aivan uutta mekkoa) ja pojat pakotetaan ahtautumaan frakkeihin. Ja minua on pyydetty tekemään kampaus tuohon juhlaan! Tällä hetkellä olen täynnä positiivista jännitystä, koska edessä on upea tilaisuus haastaa itseni täysin uudella aluevaltauksella. Kampaus vuosijuhliin, kukapa olisi uskonut! :)

                            

Olen viime aikoina innostunut letittelemään omia hiuksiani ihan vain siitä riemusta, että reppanat ruikulani alkavat vihdoin ylettää letille. Yllätyksekseni olen händlännyt homman aika hyvin. Ranskanletti on kiepahtanut ohimolle useimmiten ensiyrittämällä ja vieläpä aika kauniin napakasti. Aikaisemmin olen letitellyt vuosia pikkusiskon päätä, mutta hänen kohdalllaan ollaan tyydytty ihan vain kahteen ranskanlettiin, joten mitään lettihifistelyä taustastani ei löydy enkä minä muuta osaakan kuin perus- ja ranskalaisen letin. Lettien lisäksi kevään toinen villitys on ehdottomasti ollut valkki, jonka ympärille kiepauttamalla minunkin suikuloistani saa kauniin ja siistin nutturan. Vielä, kun nämä kaksi yhdistetään, ja lisätään muutama kukkanen nutturansyrjään, oloni on välillä tuntunut suorastaan juhlavalta, vaikka ainekset aika perushuttua ovatkin. Muutaman kerran olen miettinyt, mitä kaikkea vähän pidemmillä hiuksilla ja isommalla valkilla saisikaan aikaan, mutta enpä olisi uskonut, että pääsen testamaan tätä ajatusleikkiä proffiksiin kaverini päähän!

                                       


Kaiken takana on speksi, kuinkas muuten. Tykkäsin välillä laittaa hiukset nätisti ihan vain sitä 7 sekunnin lavalle juoksua varten loppukiitoksien aikaan ja kerran taisin tämän pumaneidin hiukset letittää bäkkärillä, siinä kaikki näyttöni ennen kampauspyyntöä. Olen vieläkin vähän shokissa, mutta tosi innoissani! Tämä on jotain, mitä en ole ikinä tehnyt, mutta nyt kun teen, aion hoitaa sen kunnolla. Tämä on lupaus. Tämän aamun koekampauksen jäljiltä olen todella toiveikas, että pystyn lupaukseni pitämään. Huomiselle hiukan isompi valkki, tehokkaampaa tupeerausta ja tarkkuutta lettien asetteluun, niin hurraa eikä kenenkään tarvitse kulkea juhlissa paperipussi päässä :) Kaksi viimeistä kuvaa ovat tältä aamulta, kun testailtiin, mitä kaikkea päähän saisi minun taidoillani aikaan, joten kampaus ei todellakaan ole niin viimeistelty kuin huomenna aion tehdä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti