keskiviikko 14. toukokuuta 2014

Ihana arki! Ja *piip*...

Elossa ja Suomessa. Kaksi mukavaa asiaa ihanan loman päätteeksi. Reissusta kirjoitan ihan oman postauksen myöhemmin, mutta nyt ei ole aikaa eikä tahtoa keskittyä niin pitkäksi aikaa.

Meillä alkoi kevään viimeinen kurssi maanantaina, joten ajattelin, että uskallan turvallisesti olla poissa pari ekaa päivää matkan takia, kun näille päiville ei osunut edes mitään harkkatöitä. Ja eihän parissa päivässä uuden kurssin alussa nyt mitään niin tärkeää ja superkiireellistä tapahdu! Jep jep... Päiväkävely Gdanskin vanhassa kaupungissa sai yllättäen uuden käänteen, kun langattoman netin läsnäolo palautti minut hetkeksi Suomeen Medisiinan harmaille käytäville.

"Laitetaanko nimi listaan?!" "Nyt on kiire!!!!"  Lähetetty kaksi tuntia sitten. Jeps. Toivottavasti laitoitte, koska tässä vaiheessa peli on ikäänkuin pelattu. Onneksi omistan ihania kavereita, jotka olivat rustanneet nimeni listaan, vaikka en viestiin vastannutkaan, joten säästyin ylimääräiseltä rankkuesseeltä. Huh. Ensimmäinen minireissun ja koulun yhdistämiseen liittyvä helpotuksen huokaus, mutta ei viimeinen.

Tänä aamuna, kun nukuin reissun univelkaa pois, puhelin piippasi ja näytön valtasi opettajan sähköposti: "FE1-työn tehtävien palautusdeadline on tänään klo 23.59" 

Öhhh siis että mitä?! Mikä FE1? Mitkä tehtävät? Missä ne on? HÄH??? Muutuin sekunnissa eläväksi kysymysmerkiksi, kun yritin hahmottaa a) mihin kurssiin tämä liittyy b) miksi vastaanottajana näyn vain minä eikä koko meidän kurssi c) tietääkö ne, että pummin infotilaisuuden ja lätkii siksi minulle tälläisiä tehtäviä d) liittyykö tämä aiempaan mystiseen ryhmäjakosähköpostiin e) mistä ihmeestä minä löydän nuo tehtävät f) mitä *piiiiiiip*, tää kurssi alkoi toissapäivänä??

Noin kahta ja puolta tuntia myöhemmin taputan itseäni olalle ja kehun kuinka etevä muija olenkaan. Kaikki mysteeritehtävät tehty ja palautettu. Hahah, ette saaneet minua kiikkiin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti