perjantai 2. toukokuuta 2014

Mitä vappua?!

Aikamoisella rytinällä meni taas vappu. Näköjään ylitsepääsemättömän vaikeaa tuo skumpan hillitty nautiskelu joillekin... erityisesti allekirjoittaneelle. Vedän nyt heti alkuun takaisin kaikki sanani tappiin asti hiotusta alkoholin nautiskelutaidostani ja tyydyn toteamaan, että onpa koettu nyt se kääntöpuoli ihan perusteellisesti. Onneksi ympärillä on hyviä ystäviä, jotka auttavat, kun itse on tyhmyri.

 
Koko vappu ei onneksi mennyt pilalle vaan päivä oli ihanaa aurinkojuhlaa iltaan asti. Aamu alkoi meidän kurssin omalla vappubrunssilla TYY:n saunalla ja kolmen jälkeen siirryttiin Samppalinnanmäelle TLKS:n meininkeihin, josta sitten kuudeksi jatkettiin Taidemuseonmäelle lakitukseen. Turussa tämä eri mäkien määrä on kyllä hämmentävää. Keskusta on oikeastaan joka suunnasta ympäröity mäillä kuten Samppalinnanmäki, Vartiovuorenmäki, Yliopistonmäki jne. Rinnettä riittää ja nimet menevät ainakin ulkopaikkakuntalaisella alkuun tehokkaasti solmuun. Mutta tämä on täysin toissijaista löpinää, antaa kuvien mieluummin välittää juhlafiiliksiä, jotka olivat melko tapissa kuten vappuna kuuluukin :)

Appelsiininkuoriin valettuja jellyshotteja   


TLKS Samppalinnanmäellä

Löytyy sitä lakkii!


Jotain uskomatonta taas tänäkin vuonna. Rakastan tätä kaupunkia!
Vappupäivä meni pitkälti ihan vain hengitellessä, vaikka tuskaoloja ei ollutkaan. Illalla kävin nautiskelemassa biologikavereiden kanssa sisäpiknikiä ja illalla istuskeltiin iltaa Jarkon luokkakaverin luona. Äärimmäisen rentoa siis, mutta juuri tuollaista vappupäivä vaatikin. Harmillista vain, että huippusäätä ei aivan riittänyt vappupäivälle, mutta onneksi aatto sentään saatiin juhlia auringon hehkussa.

Ps. Sain viime sunnuntaina jokilaivoilta muistoksi kesän ekat rusketusrajat, kun mekon kaula-aukko piirtyi kalvakkaan ihoon. Kesä! Kesä! Kesä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti