tiistai 25. marraskuuta 2014

Yllätysboxi

Äitini on harrastanut selviytymispakettien lähettelyä koko meidän Turussa asumisen ajan. Suurin piirtein kaksi kertaa vuoteen olen saanut viestiä, että laitoin paketin tulemaan, käyhän lähipäivinä hakemassa pois pyörimästä. Yleensä toinen paketeista on osunut aikaan ennen vappua ja toinen ennen joulua, koska joulukuussa täytyy päästä availemaan joulukalenteria, (jonka karkit äitini tietysti minulle lähettää,) ja toisaalta synttärini ovat joulukuun alussa enkä niin lähellä joululomaa yleensä ole reissaillut Kuopioon päin.

Tänä vuonna tuttu kaava toistui ja eilisaamuna sain soiton, että täällä olisi sinulle paketti noudettavissa. Selvitymispakettihan ei siis reissaa perinteisen postin kautta vaan sen tiet ovat mystisemmät, mutta tämän tekstin kannalta hyvin toissijaiset.

Oleellisempaa on ilo ja riemu, jonka paketin avaaminen jälleen sai aikaan.

                  


Kyllä. Paketti todella sisälsi deodoranttia, urheilutopin, sukkahousut, sinappia, kuivahedelmiä, tummaa suklaata, suihkusaippuaa, mustaherukkarommia, kaakaota, vispilän, D-vitamiinia ja savustettua paprikajauhetta ihan näin vain muutamia mainitakseni. Parasta boxissa onkin juuri sen arkinen yllättävyys, koska vaikka laatikko ei sisällä kultaa ja timantteja, se sisältää kaikkea mitä ei itse tajuaisi tai haluaisi omin rahoin hankkia. Kuten vaikka rusinoita. Tai vaniljamoussea.Välillä äidit vaan on parhaita <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti