torstai 8. tammikuuta 2015

Into-oksennus!

Sen näkee naamasta, kun lakkaa saamasta, sanotaan. Ehkä näinkin, mutta itse huomaan nyt jännittävän muutoksen sisäisessä olemuksessani, kun alan hiljakseen palata blogimaailmaan totaalisen tekniikkaloman jälkeen. Minä meinaan revetä innosta kirjoittaa ja lukea, ja sen innon tuntee, vaikka sitä ei namasta näkisikään!

Olin koko tentinjälkeisen joulukuun ja aina loppiaseen asti totaalisen lomalla, mikä heijastui karusti Krista_llian päivittymistiheyteen. Postasin kahteen ja puoleen viikkoon tasan yhden kerran, mutta koska olen mitätön amatööribloggaaja voin vain naureskella hyllyvän suklaamasuni kanssa ja antaa asian olla. Ei yksi tauko mitään haittaa, varsinkaan kun paussi ei ollut äääentiedämitäkirjoittaaeikäminullaoleinspistä -blogiloma vaan puhdas vahinko. Aikaa ei vain ollut, koska pidin itseni kiireisenä perheeni, koiravauvan, ystävien ja Jarkon kanssa. Olisi tuntunut liian professionaalin leikkimiseltä rueta raivaamaan blogille tilaa elämän tieltä, joten keskityin vain olemaan ja hengittämään. Se oli hyvä päätös ja toi taas perspektiiviä tähän touhuun, koska nyt kun sormeni jälleen napsuvat (Vähän kankeasti tosin, eikä touhua ainakaan auta aivan villinä päässäni laukkaava ajatuksenvirta...) näppiksellä, voin todeta, että minulla oli tätä ikävä. Ja jos jotain on ikävä, siitä jostakin yleensä tykkää. Ja jos jostakin tykkää, sitä yleensä haluaa jatkaa.


Nyt olen siis palannut ja voi millä innolla! Meinasin päästä hengestäni liukastellessani tänään kiireellä kotiin maksatautien kolmoisluennolta, että ehdin aloittaa kirjoittamisen ennen Jarkon kotiinpaluuta koulusta, koska en oikein vielä hennoi varastaa tilaa blogille juuri palanneelta poikaystävältä. Päässäni on koko päivän sinkoillut kaiken maailman postausideoita, mutta en voinut aloittaa niiden kirjoittamista ennen tälläista pikkupaluutilitystä. Mutta elossa ollaan ja vauhdilla mennään eteenpäin! Olkoon vuosi 2015 hyvä blogivuosi :)

Ps. Erityiskiitos edellistä tekstiä kommentoineelle anonyymille. Pelastit päivän ja buustasit mun innon aivan tappiin!

4 kommenttia:

 1. Mä tykkään kovasti sun kirjotustyylistä. Se on mukavan lepposa ja helppolukuinen. Mulla ois postaustoiveena Kuopion esittely. Olisi mukava kuulla syntyperäiseltä kuopiolaiselta vinkit Kuopion valloitukseen. Myös Turun esittely lääkiskaupunkina vois kiinnostaa. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon :) Hei vitsi mikä idea! En osannu ees aatella, et Kuopio vois kiinnostaa tossa mielessä, mutta tottakai ja tietysti. Harmi, etten nyt joululomalla tajunnu kuvata paikkoja sillä silmällä. Täytyy kattoo saanko aikaan hyvää postausta ennen seuraavaa Kuopioreissua, koska mulla on aika heikosti kuvia itse kaupungista, mutta kevään aikana nyt ainakin. Turku ja lääkis sen sijaan on helpommin toteuttavissa ;)

   Poista
 2. Heippa, toivottavasti jatkat kirjoittelua! Täällä yksi hieman varttuneempi lukija, mutta sama haave kuin monella muulla lääkisblogien lukijoilla, päästä itsekin opiskelemaan lääkikseen. Iästäsi huolimatta on kirjoitustyylisi erittäin hyvä ja pidän kovasti pohdiskelevasta tavastasi esittää asioita. Joku tuolla aiemmin kommenteissa toivoikin postausta, jossa olisi esiteltynä vinkkejäsi opiskeluun. Mielläni minäkin kuulisin sellaisia sinulta. Lisäksi, nyt kun olet jo jonkin aikaa sillä rajan paremmalla puolella opiskellut, niin olisi kiva lukea teksti, jossa pohdit miten olisit voinut tehdä pääsykoevalmistautumisestasi vieläkin paremman, jos siis koet että näin on?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ja kyllä tätä on tarkoitus jatkaa, koska toistaiseksi into on kova. Tosin lääkiksen rinnalla tulee edelleen säilymään kaikki lääkisen ulkopuolinen tarinointi, koska pelkäksi lääkisbloggariksi en halua rueta enkä usko, että sillä tavalla jaksaisin innostua kirjoittamaan samalla tavalla. Opiskelutekniikoista ajattelin kirjoittaa lähiaikoina, koska niitä tosiaan toivottiin ja samoin lääkisarjesta. Pääsykoevalmistautumisen samoin laitan korvan taakse, koska sieltä se toukokuu koko ajan hiipii lähemmäs. Paljon tsemppiä sulle kevääseen!

   Poista