tiistai 25. elokuuta 2015

Varför Paris, vi har ju Åbo?

Niinpä niin. Vannon lauseen nimeen niin vahvasti, että skippasimme Pariisin reilireissullammekin, meillähän on jo Turku. Ja minulla viimein ihana kangaskassi! Hiukan hitaan lämpenemisen jälkeen, olen viimeisen puolen vuoden aikana rakastunut totaalisesti Saana ja Olli:n (vai Saanan ja Ollin?) Varför Paris, vi har ju Åbo -kasseihin. Muistan viimeksi käyttäneeni kangaskassia laukkuna ala-asteen luokkaretkellä, mutta luulen, että huomenna kymmenen vuoden kagaskassitauko on tuleva tiensä päähän.


Meillä on kasseja tosiaan nyt aivan kaksin kappalein, koska tilasimme Jarkon kanssa molemmat omat. Jarkko päätyi pienen harkinnan jälkeen klassisempaan valko-mustaan, kun minä taas rakastuin sini-vaaleanpunaiseen erikoisvärjäyksen. Sini-pinkkiä on tosiaan tarjolla vain rajoitettu erä, koska väritys on tehty vuoden 2015 Turku Design Festivalia varten, joten ostopäätöksen kanssa kannattaa olla perusvärejä sähäkämpi.

Sanotaan, että yhden oven sulkeutuessa toinen ovi aukeaa, ja karmivalla tavalla tämän kassin kanssa taisi käydä niin, vaikka vielä en luovukaan toivosta. Ekologisena ihmisenä tarjosin nimittäin pari viikkoa sitten syvällä rakkaudella vaalimaani YleX:n Vihreä kyylä -kangaskassia puolitutulle kauppakassiksi, koska olimme kaupasta menossa samaan paikkaan jatkamaan iltaa. Illan rientojen lomassa kassi-raukka kuitenkin unohtui ja tragedia paljastui vasta seuraavana päivänä, kun olin itse lähdössä kauppareissulle. Nyt maailman paras kauppakangaskassini on Jarkon kaverinkaverin kämpillä eikä minulla keinoja pelastaa sitä. Ei muuten, mutta kassi on oikeasti maailman paras kauppakangaskassi lyhyiden hihnojensa ja paksun materiaalinsa vuoksi, ja lisäksi, olen voittanut sen takavuosien Ylex Aamun top4 lista -osiosta, johon lähetin oman top4-listani luettavaksi. Ja jos sekään ei vielä mitään, tuo aamukokoonpano sattui olemaan paras kaikista eikä elämäni suuren radiopersoonarakkauden Ilen jäätyä tänä kesänä pois radiosta, minulla ole kassini lisäksi enää mitään muuta konkreettista muistoa tuosta showsta. Ja nyt kassikin on mennyttä.


Vaikka Åbo-kassini joutuu ensi alkuun toimittamaan laastarin virkaa, uskon meidän suhteemme kestävän. Minä rakastan Turkua, samoin kassini. Siinä onnemme salaisuus.

2 kommenttia:

  1. No nyt heräsi uteliaisuus että mitä sun top4 listalla oli:P

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hahha :D Kirjotin sarkastisen top nelosen lukion fysiikan opettajan iloista. Kuulostaa järkyttävältä, mutta siitä tuli aika hauska, koska olin tossa vaiheessa tosi täynnä patoutunutta raivoa fysiikan opiskelua kohtaan :D Iteltä meni vaan tämä elämän kohokohta ohi eli en yhtään tiedä miten juttu radiossa purettiin. Kassin kuitenkin sain ja juontajien nimmareilla varustetun kortin <3

      Poista