lauantai 13. helmikuuta 2016

Pre-ystävänpäivä

Koska minulla on ensi viikolla edessä tilapäinen muutto Vaasaan hajautuksen takia, meillä jouduttiin turvautumaan erityisjärjestelyihin ystävänpäivän juhlinnan suhteen. Sovimme, että vietämme päivää etukäteen perjantaina ostamalla viinipullon ja menemällä leffaan jne, mutta jotenkin minä putosin kärryiltä juhlahumun suhteen ja Jarkko pääsi yllättämään panostuksellaan. Eikä kerta ole edes ensimmäinen, koska aivan meidän ekana ystävänpäivänä ollessani Jarkon luona yötä Kuopiossa, mies kaivoi juuri keskiyöllä kolmen, valehtelematta päänkokoisen, ruusun kimpun vaatekaapistaan, ja minä vain levittelin käsiäni, että eihän minulla ole edes korttia. Seuraavana vuonna minäkin yritin, mutta "hävisin" taas, koska ostamani pikkuruinen tipujääkaappimagneetti ja suklaasydän jäivät hiukan saamani ruusukimpun varjoon. Meillä Jarkko on selkeästi sisäistänyt ystävänpäivän minua paremmin.

Sama ilmiö nähtiin tänäkin vuonna, mutta sillä erotuksella, että tänä vuonna panostus tuli minulle jotenkin aivan puskista. Kulunut viikko on meillä kummallakin ollut yhtä juoksemista koulujuttujen, PuMan, bändihommien ja töiden kanssa, eikä minun ajatuksiini lainkaan mahtunut, että perjantain piti olla ystävänpäivä, eikä vain hei selvittiin elossa viikosta, juodaan viiniä ja tykätään toisistamme -perjantai. Minä kävin vain perusperjantaityyliin ruokakaupassa sekä siivoilin ja tiskailin kotona Jarkkoa kotiin odotellen sillä aikaa, kun hän juoksenteli pitkin kukkakauppoja ja väkersi Paintilla minulle maailman hienointa pre-ystävänpäiväkorttia. Voi nolous.

Enkä nyt halua antaa kuvaa, että ystävänpäivässä (tai pre-ystävänpäivässä) on minulle kyse vain lahjojen kilpavarustelusta, ei todellakaan, mutta kyllä itsensä tuntee hetkisen ajan melko mölkeröksi, kun toinen on uhrannut aikaa ja ajatusta yhteiseen päivään ja itse on vain liottanut käsiään tiskivedessä. Onneksi oli sentään Jarkon tiskivuoro, joten tiskaaminen meni edes jonkilaisesta toisen ilostuttamisesta.


Meidän pre-ystävänpäiväilta jatkui yhdessä kokatulla tofuwokilla, Talvivaarasta kertovalla Jättiläinen-leffalla ja elämäni ekalla ravintolassa juodulla gintonicilla. Ei paha pre-ystävänpäivä lainkaan.

4 kommenttia:

 1. voi ku on suloinen ystävänpäiväkortti! :3 jarkolle pointsit luovuudesta

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No aijaa! Aivan uskomattoman hieno tuo kortti. Ja kaikki osoitekenttää myöten on hiottu näyttämään ihan aidolta :D

   Poista
 2. Saisko tästä sun blogista mobiiliversiota? Rasittava lukee kännykällä ku tää ei skaalaudu :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei tosi hyvä, että huomautit :) Nyt pitäs olla mobiiliversiokin käytössä!

   Poista