maanantai 23. tammikuuta 2017

Kristallihäät

Minä vahingossa hääblogin....

Muistaakseni kirjoitin heti meidän kihlauksen jälkeen, että aikanaan tulen todennäköisesti perustamaan erillisen hääblogin, jossa saan vouhottaa hääjuttuja lääkiskansaa häiritsemättä. No nyt on tullut aika!

Meidän aiemmin löyhästi vuoteen 2018 tai 2019 ajoittuneet hääsuunnitelmamme saivat pari viikkoa sitten tuulta alleen, kun Jarkon ollessa kaverinsa häiden viinitastingissä, minä perehdyin ensi kertaa huolellisemmin Turun hääskeneen. Tämän seitsemäntuntiseksi venähtäneen illan/yön jälkeen, innostani tuli hallitsematonta. Minä haluan lyödä asioita lukkoon! Tahdon pohtia tosissani hääjuttuja, enkä vain arpoa, että näin voisi ehkä tehdä. Oli aika tehdä hääsuunnitelmistamme konkreettisia.

Melko nopeasti saimme päätettyä kumpaakin miellyttävän ajankohdan suuntaviivat, ja itse asiassa meillä on yksi päivämääräkin mielessä, mutta koska mitään varauksia juhlapaikkoihin ei vielä ole, ei hääpäiväämme voida pitää millään tapaa lukkoon lyötynä. Talvella 2019 meidän olisi joka tapauksessa tarkoitus sanoa tahdon Turussa.

http://kristallimorsian.blogspot.fi/

Koska asiat yllättäen kävivät niin konkreettisiksi, että olen viime päivinä saanut itseni luennolla useammin kiinni käytettyjen hääpukujen tutkimisesta kuin opetukseen keskittymisestä, täytyi asialle tehdä jotain. Niinpä minä tartuin nykymorsiamelle tyypillisimpään keinoon hallita häähuumaansa ja perustin vuosia haaveilemani hääblogin. Meidän oman hääblogimme, jonka ainoa tavoite on visioida meidän häitämme!

Tähän loppuu siis hääteemaiset postaukset Krista_llian puolella. Jos meidän tulevat häämme kiinnostavat, kannattaa matkaa jatkaa Kristallihäiden puolelle, koska en tule hääblogin tekste tälle puolelle erikseen linkkaamaan. Linkki Kristallihäihin löytyy yltä tai yläbannerin linkkivalikosta.

Huh, on hauskaa olla näin innoissaan!

4 kommenttia:

 1. Onneksi olkoon suuntaviivoista! Häiden suunnittelu on ihanaa, kuten olet varmasti jo huomannut :D Pitääpä alkaa seuraamaan, miten hääsuunnitelmat etenevät :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon ja kiva :) Kyllä tässä alkaa ihan innostua... :D

   Poista
 2. Jee, hääblogi! Haaveilen vähän itsekin salaa talvihäistä joten seurailen uutta blogia vielä aiempaa suuremmalla mielenkiinnolla. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jes kiva kuulla! :) Mä oon jo nuorempana pohtinut mahdollisuutta, että pitäisköhän aikanaan pitää talvihäät, mutta nyt se tuntuu vaan äärimmäisen oikealta ratkaisulta.

   Poista