tiistai 3. tammikuuta 2017

Tiistaitreffit

Mistä tietää, että opiskelija on lomalla ja on juuri ollut joulu? Vastaus: Opiskelija käy poikaystävänsä kanssa tiistaina leffa-/ravintolatreffeillä katsomassa saksalaista elokuvaa ja syömässä etanoita sekä häränrintaa valkoviinin kera.

Saimme viime vuoden puolella isovanhemmiltani kihlajaislahjaksi S-ryhmän lahjakortin, jonka olimme nakittaneet jollekin kivalle ravintolatreffi-illalle. Kun lisäksi tänään tajusin omistavani yhden kuun lopussa vanhaksi menevän leffalipun ja Jarkko kertoi saneensa isältään joululahjaksi toisen S-ryhmän lahjakortin, meidän tiistaisuunnitelmat olivat äkisti valmiit: menisimme iltapäiväleffaan ja ravintolaillalliselle!

Untitled
31708159700_2b1310d458_o

Kävimme tosiaan iltapäiväelokuvissa katsomassa saksalaisen Isäni Toni Erdmann -elokuvan. Käymme kumpikin aivan järjettömän harvoin elokuvissa, joten on aivan äärimmäisen harvinaista vain aamulla päättää, että tänään lähdetään ja mitäs siellä pyörisikään. Pienen yhden päivän otannan perusteella Finnkinolla pyörii tällä hetkellä monia Hollywood-valtavirrasta eroavia eurooppalaisia leffoja, jotka herättivät mielenkiintoni. Isäni Toni Erdmann oli kummankin top-listalta löytyvä kompromissiratkaisu, joka ei jälkikäteen katsottuna olisi voinut olla parempi valinta. Elokuva oli mainio!

Reippaat kaksi ja puoli tuntia kuluivat kuin siivillä katsellessa leffaa, joka oli yhtä aikaa hauska, ihanan outo ja syvällisen puhutteleva. Kumpikin pääosanäyttelijä teki huikeaa työtä rooleissaan ja elokuva antoi ihanasti aikaa tapahtumille. Voin todellakin suositella, jos on suunnitelmia käydä elokuvissa lähiaikoina! Todella piristävä leffahetki perusjenkkihöpsötysleffoihin verrattuna.

31965851601_662f36203d_o
Untitled

Iltapäiväleffan mahdollistaman pienen shoppailuhetken (Ostin kaksi ihanaa mekkoa Lindexiltä!) jälkeen jatkoimme treffejämme Turun ravintola Ricoon. Alkupalaksi nautimme kumpikin Aurajuusto-valkosipulietanoita ja pääruuaksi minä valitsin kuningasrapuja ja Jarkko häränrintaa, kaikki valkoviinin kera nautittuna. En yleensä innostu ketjuravintoloiden fiiliksestä enkö oikein tarjonnastakaan, mutta tänään Rico kohteli meitä enemmän kuin hyvin. Kummankin maha täyttyi, mikä on Jarkon kohdalla melkoinen saavutus, ja kumpikin oli annoksiinsa äärimmäisen tyytyväinen. Hauskinta kuitenkin oli laskun maksaminen, koska kahden lahjakortin ja S-etukortin vilautuksen jälkeen herkullinen kahden hengen illallinen viineineen maksoi meille 9,15 e. Kiitos paljon läheisille muistamisesta! ♥

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti